Hamza Hamzaoğlu: Bu akşam oturup konuşuruz liderle

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Çaykur Rizespor Teknik Yöneticisi Hamza Hamzaoğlu, Medipol Başakşehir maçının akabinde, “Taraftarlar bizi de istifaya davet etti taraftarlar. Nasıl bakılırsave davet edildiysek, istifaya da davet edilebiliriz” dedi.

Spor Toto Üstün Lig’in 26. haftasında Çaykur Rizespor, alanında Medipol Başakşehir’e 2-0 mağlup oldu.

Uğraş daha sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Teknik Yönetici Hamza Hamzaoğlu, “2-0 mağlup olduğumuz için üzgünüz. Uygun bir uğraş ortaya koyduk. Oyuncularım düzgün bir kadroya karşı ellerinden gelenin en düzgününü yapmaya çalıştılar, bunu da yaptılar. Başakşehir güzel bir grup bunu da söylemek lazım. Yediğimiz iki goldeki ufak tefek yanılgılarımız rakibin lehine sonuçlandı. Onların kusurlarını biz gole çeviremedik. Başakşehir’e yenilmemiz epey abes bir şey değil, olağan. Kazanmak için her şeyi yaptık, çaba verdik, olmadı. Bundan daha sonra da biroldukça maçta kazanmak için alanda olacağız fakat kazanamayacağımız maçlarda olacak” dedi.

“Bunu anlamakta zorluk çekiyorum”

Müsabakada tribünler tarafınca Sabo’nun ıslıklanmasına da değinen Hamza Hamzaoğlu, “Her kusur yapan oyuncu her hafta ıslıklanıp yuhalanıp dışarı davet edilirse bu nasıl olacak? Bunu anlamakta zorluk çekiyorum. Geçen hafta Alper, artık Sabo. Sabo’yu öbür hafta burada nasıl oynatacağız? Mana veremiyorum. Öbür hafta bir oburu makûs oynarsa yuhalanacağını düşünerek sorumluluk nasıl alacak?” diye konuştu.

Taraftarın maç esnasında kendisine yönelik istifa davetini olağan karşıladığını söz eden deneyimli teknik adam, “Taraftarlar bizi de istifaya davet etti. Nasıl bakılırsave davet edildiysek istifaya da davet edilebiliriz. Bugüne kadar da aslına bakarsan benim hiç bir kulüpte bir zahmet yapmadığımı herkes bilir. Değişimler hayli olağandır. Ekibin menfaatine olacaksa bunu yapmaktan da çekinmeyiz, hiç bir zorlukta çıkarmayız. Asla bakılırsavden kaçmak pes etmek üzere bir niyetimiz yok. Transferlerimizle birlikte daha güzel bir grup olduk. Bugün de bunu ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Bugüne kadar 20 maça çıktık, 22 puan aldık, yarım dönem üzere bir şey oluyor. Ve bunlardan kendi ayarımızdaki kadrolardan yalnızca Giresunspor’a deplasmanda yenildik, 10 kişi kaldığımız için. Biz rakiplerimizle başa başa uğraş edecek ve üstünlük sağlayacak bir takıma sahibiz. Haftaya tahminen Galatasaray maçını kazanabiliriz zira düzgün bir ekip olduğumuzu düşünüyorum. Bu akşam oturup konuşuruz liderle. Şayet bu biçimde bir tasarrufları olacaksa da hiç sorun değil. Biz gruba güveniyoruz, bir değişim gerekiyorsa yaparız. Yapmazsak da bu ekiple birlikte biz bu yarışı âlâ yerde bitiririz. İsteyen veda, isteyen devam bildirisi olarak alsın. Nasıl duymak istiyorsanız o denli alsın” biçiminde konuştu.