2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda Bosna Hersekli rakibi Nedzad Husic’i mağlup ederek bronz madalya alan ulusal tekvandocu Hakan Reçber, Türkiye’ye döndü. Ankara Esenboğa Havalimanı’nda ailesi ve sevenleri tarafınca karşılanan Reçber basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Pandemi ötürüsıyla bu yıl izleyicisiz düzenlenen olimpiyatların hayli heyecanlı geçmediğini lisana getiren ulusal tekvandocu Hakan Reçber, ”Ekranları başında beni izleyenlerin olduğunu bilmek bana güç verdi. Elimden geleni yaptım ve bronz madalyayı kazandım. İnşallah daha uygunlarını de yapacağım. Maça kadar çeşitli heyecanlar ve hisler oluyor fakat maça çıkınca unutuyorum hepsini. Burada da birebiri oldu. Turnuvanın büyüklüğü değerli olmuyor. Gençlere bu sporu tavsiye ediyorum. Hem disiplin olarak birebir vakitte toplumsal hayata fazlaca katkısı var. Pes etmedikleri sürece mutlaka başarılı olurlar” tabirlerini kullandı.
BABA AYDOĞAN REÇBER: HAKANIN PES ETMEMESİ ÜLKEMİZE BU MADALYAYI NASİP ETTİ
Ulusal tekvandocu Hakan Reçber’in geçirdiği rahatsızlığın akabinde ailecek sıkıntı bir devir geçirdiklerini, daha sonrasında ise olimpiyat derecesi geldiği için memnun olduklarını belirten babası Aydoğan Reçber, ”Tarif edilmez hisler içerisindeyiz. Oğlumuz olimpiyattan bronz madalya getirerek ülkemizi, bizleri onurlandırdı. Çok memnun olduk. Daha evvel fazlaca düşünceli devirler geçirdik. O periyotların akabinde bu biçimde bir madalya gelmesi bizi bir kez daha memnun etti. Hakanın pes etmemesi, her şeye karşın uğraş etmesi ülkemize bu madalyayı nasip etti. Emeği olan herkese fazlaca teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
ANNE HASRET REÇBER: YILMADIK, PES ETMEDİK
Ulusal atletin annesi Hasret Reçber ise, ”Bir anne olarak fazlaca memnun ve gururluyum. Ülkemize güzel uğurlu olsun. Sayın Cumhurbaşkanımız ile Gençlik ve Spor Bakanımıza teşekkür ediyoruz. Çok çalıştık, epeyce emek harcadık. Hakan sahiden hayli sıkıntı süreçlerden geçerek buralara geldi. Yılmadık, pes etmedik. İnşallah tekrarki olimpiyatlara Hakanın altın madalya kelamı var. Destekleyen herkese teşekkür ediyorum şeklinde” konuştu.
BABA AYDOĞAN REÇBER: HAKANIN PES ETMEMESİ ÜLKEMİZE BU MADALYAYI NASİP ETTİ
Ulusal tekvandocu Hakan Reçber’in geçirdiği rahatsızlığın akabinde ailecek sıkıntı bir devir geçirdiklerini, daha sonrasında ise olimpiyat derecesi geldiği için memnun olduklarını belirten babası Aydoğan Reçber, ”Tarif edilmez hisler içerisindeyiz. Oğlumuz olimpiyattan bronz madalya getirerek ülkemizi, bizleri onurlandırdı. Çok memnun olduk. Daha evvel fazlaca düşünceli devirler geçirdik. O periyotların akabinde bu biçimde bir madalya gelmesi bizi bir kez daha memnun etti. Hakanın pes etmemesi, her şeye karşın uğraş etmesi ülkemize bu madalyayı nasip etti. Emeği olan herkese fazlaca teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
ANNE HASRET REÇBER: YILMADIK, PES ETMEDİK
Ulusal atletin annesi Hasret Reçber ise, ”Bir anne olarak fazlaca memnun ve gururluyum. Ülkemize güzel uğurlu olsun. Sayın Cumhurbaşkanımız ile Gençlik ve Spor Bakanımıza teşekkür ediyoruz. Çok çalıştık, epeyce emek harcadık. Hakan sahiden hayli sıkıntı süreçlerden geçerek buralara geldi. Yılmadık, pes etmedik. İnşallah tekrarki olimpiyatlara Hakanın altın madalya kelamı var. Destekleyen herkese teşekkür ediyorum şeklinde” konuştu.