Brian Priske: ‘3 puan için İstanbul’a geldik’

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Antwerp Teknik Yöneticisi Brian Priske, Fenerbahçe maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, 3 puan için İstanbul’a geldiklerini söylemiş oldu.

UEFA Avrupa Ligi D Kümesi üçüncü maçında Belçika takımı Antwerp ile Ülker Stadyumu’nda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Antwerp Teknik Yöneticisi Brian Priske, “Son oynadığımız iki maç epey makus geçti. 3 puan için İstanbul’a geldik. Son dakika giden maçlarla bu ligde gücümüz olduğunu gösterdik. Yarın en büyük maksadımız 3 puan almak” diye konuştu.

Grupta yer alan Mbwana Samatta ile Michael Frey’in Fenerbahçe’den gittiğini sorulması üzerine Priske, “Bence kendilerini daha fazlaca Antwerp için kanıtlamayı düşünüyorlar. Sonuçta bu futbol. Öteki kulüpler de ilerleyen devirde onları beğenebilir. Çalışkan ve azimli futbolcular” diye yanıt verdi.

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Mesut Özil’in sorulması üzerine ise Priske, “Türkiye’nin en düzgün gruplarından biriyle oynuyoruz. Ferdi yetenekli futbolcuları var. bir evvel oynadığımız iki maçta da ferdi yetenekler vardı. Son oynadığımız iki maçta yetenekli olduğumuzu gösterdiğimizi düşünüyorum” dedi.

FISCHER: “FENERBAHÇE BÜYÜK BİR KULÜP”

Futbolculardan Victor Fischer ise maçla ilgili yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe epeyce büyük bir kulüp. Büyük bir statta oynamak zevkli olacak diye düşünüyorum. Burada olmak benim için zevk. Her iki grup ortasında epey sıkıntı bir çaba olacak. 0 ve 1 puan içinde büyük puan farkı yok. Bu maçın değerli olduğunun farkındayız. Farklı performansla galibiyet arıyoruz” formunda konuştu.

Mbwana Samatta ile Michael Frey’in taraftarları ve grubun ne kadar kuvvetli olduğunu anlattığını belirten Fischer, “Umarım yarın onlara bir asist yaparım. Samatta hala burada oynuyor biliyorsunuz. İkisinin de fark yapabileceklerini umuyorum” dedi.