Abdullah Avcı: ‘O mevzuda fazlaca konuşmak istemiyorum’

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Trabzonspor Teknik Yöneticisi Abdullah Avcı, Galatasaray galibiyetinden daha sonra açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Teknik Yöneticisi Abdullah Avcı, Galatasaray maçından daha sonra yaptığı açıklamada, “Bugün deplasmanda mükemmel bir galibiyet aldık” dedi. Spor Toto Muhteşem Lig’in 23. haftasında Trabzonspor deplasmanda karşılaştığı Galatasaray’ı 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Yöneticisi Abdullah Avcı şu tabirleri kullandı:

“ZAMAN VAKİT ÇABUK KAYBETTİK”

“Bugün Galatasaray ile alakalı şu biçimde bir durum. Genç ve dinamik bir ekip. Oyunun başlarında şiddetli baskı yapacaklarını biliyorduk. Bu baskıyı nasıl kırarızı çalıştık. Vakit zaman kırdık. Vakit zaman çabuk kaybettik. Konum vermedik üzere, rakip bizden daha üstün üzereydi. 8+3 teknik adamlar için yorucu bir müddetç. O mevzuda fazlaca konuşmak istemiyorum. İkinci yarıda oyuncu değişiklikleri yaptık. Oyunun domine eden bir duruma döndük. Adım adım oyun, golün geleceğini hissettirdi.”

“İSTANBUL’DA BÜTÜN MAÇLARI KAZANDIK”

“Bakasetas geçen hafta son dakikada 2 penaltı kaçırdı. Ona hafta içi bütün kulüp, kent ona dayanak oldu. Nasıl aile olduğumuzu aslında daha güzel hissettik. Bu baskıya nasıl yapabiliriz dedik. Bu baskıdan golü bulduk. Bu maçı kazandık. 15 aydır Trabzonspor teknik yöneticiliği yapıyorum. İstanbul’da bir tek birlikteliğimiz var. Bütün maçları kazandık. Âlâ bir aileyiz. Bu maksadı geçen sene koyduk.”

“MUTLU SONA BİR ADIM DAHA”

“Bu sene de önümüzdeki yılın transferler çalışmalarını yapıp, genç oyunculara yatırım yapmayı planlıyoruz. Zafere giden yol hiç bir vakit gül bahçesi olmuyor, dikenler vardır. Bugün deplasmanda kusursuz bir galibiyet aldık. Keyifli sona epeyce büyük bir adım daha. hiç bir şey kazanmadık. Oyuncumuzu geliştirmeye devam edeceğiz. Ligin bitmesine 15 hafta daha var. Puan farklı ne olursa olun daha düzgünü yapmak için saha ortasında olacağız. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Galatasaray Avrupa Ligi’ni başkan bitirdi. Büyük topluluklarda dalgalanmalar oluyor. Büyük topluluk. Onlar da değerli işler yapacaktır. Yeni hocaya muvaffakiyetler diliyorum. Trabzonspor’da 61. maçım. Plakayı bulduk.”

“40 BİN KİŞİYİ BEKLİYORUM”

Marek Hamsik ile ilgili ise Avcı, “Hamsik her vakit aranacak bir oyuncu. Ne vakit olsa içeride kullanmak istersin. Son ana kadar bekledik. Düzgün ki kullanmamışız. Orta da geliyor. İçeride 2 maç üst üste maçımız var. Kasımpaşa ve Konyaspor. Taraftarımızdan rica ediyorum, sene başından beri bütün biçimde geliyoruz. Hisleri ağır yaşıyoruz. Bu kent ve ülkenin de buna muhtaçlığı var. 40 bin kişiyi statta bekliyorum. Oyuncusuna son ana kadar takviye taraftar istiyorum. Bunun keyfini çıkarsınlar yalnızca takviye olsunlar”

“HERKES KİLİTLENMİŞ DURUMDA”

“Buradaki herkes Trabzonspor’un şampiyonluğuna kitlenmiş durumda”
Uğurcan Çakır’ın performansının sorulması üzerine ise başarılı teknik adam, “Bizim Trabzon’un verimli topraklarından çıkmış epeyce bedelli ve ulusal kadromuz kalecisi. 2-1 öne geçtikten daha sonra 2 düzgün kurtarış yaptı. Buranın bedelli oyuncusu. Trabzonspor’un ulaşılabilir gayemize ulaşalım, genel durum değerlendirmesi yapalım. Buradaki herkes Trabzonspor’un şampiyonluğuna kitlenmiş durumda” açıklamasında bulundu.;

Maçın kırılma anı için ise Abdullah Avcı, “Maçlarda bir süre kırılma anı vardır. Bence 1-1’den daha sonra yaptığımız baskıdan daha sonra gelen goldür” tabirlerini kullandı.