Yılmaz Vural: “Fenerbahçe’nin başına geçmek istiyorum”

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Türk futbolunun deneyimli teknik yöneticilerinden Yılmaz Vural, hoca arayışlarını sürdüren Fenerbahçe için açıklamalarda bulundu.

Ünlü teknik yönetici Yılmaz Vural, hoca arayışlarını sürdüren Fenerbahçe için çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’nin başına geçmek istediğini ve hayli güzel iş yapacağını tez eden Vural, bakılırsav alması halinde mahcup etmeyeceğini söylemiş oldu.

“2 KEZ GECE ANTRENÖR OLDUM”

Daha evvel Fenerbahçe ile 2 defa mutabakat kademesine geldiğini hatırlatan deneyimli teknik yönetici, “Fenerbahçe, bugüne kadar bana yönetici bazında daima tekliflerde bulundu. 2 defa gece anlaştım, antrenör oldum, sabaha oburu geldi. O yüzden onlarla daha özdeşleşti ismimiz. Çok istiyorum, daha evvel de demiştim” dedi.

“İNŞALLAH ALİ BEY’İN AKLINA GİRER DE…”

Fenerbahçe ile ismi anılan öteki teknik yöneticilerden daha yeterli iş yapacağını vurgulayan 68 yaşındaki futbol adamı, “Antrenörsüz olduğu bir devir var Fenerbahçe’nin. Kimi yönetici arkadaşlarla da görüşüyoruz, niye, nedenleri soruyoruz. İnşallah, Ali Bey’in aklına girer de bizi Fenerbahçe ekibine yakıştırır, oraya getirir. Ben orada olursam, kimseyi mahcup etmem. Taraftarıyla, etrafıyla, medyasıyla her şeyiyle çok ahenk içerisinde grubun başarısı için öbür alternatiflerden daha fazla iş yapacağımı düşünüyorum. Biraz da ukalalık yapalım. Türkiye Ligi’nin 1923’ten beri en çok resmi maça çıkan ikinci antrenörüyüm. Bu kadrolar mahalle kadrosu değil, bu ligin takımlarıydı” sözlerini kullandı.

“EĞİTİMİMİ ALMANYA’DA ALDIM”

Son olarak eğitimini Avrupa’da aldığını tabir eden Yılmaz Vural, “Yabancı lisanımız var, Avrupa kültürümüz var. Ben, Türkiye’de antrenörlük eğitimi almadım. Almanya’da üniversiteye, kursları bitirdim ve her şeyi yaptım. Beşerler her şeyi sıradane indirgemeye çalışıyor. Gitsinler bakalım, yurtharicinde bir sürücü ehliyeti alsınlar kolaysa” biçiminde konuştu.