Yedekler şampiyon yapar

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Lemi Çelik

İrtibat ayrıntıları

Trabzonspor, puan kaybetmeden yoluna devam ediyor. Takım zenginliği olarak bilhassa kulübedeki oyuncularının fazlaca yetenekli, yaratıcı ve kararı değiştirebilecek kapasitede olması bordo-mavililer için büyük bir avantaj.

1) Takım zenginliği Trabzon’u bu yıl da şampiyonluğa taşır. Üç büyük grubun çabucak hemen takımlarını tam oluşturamayışı ve kulübelerinin yetersiz olması, Trabzonspor’u bir adım öne çıkartıyor.

2) Trabzonspor’da özgüveni çabucak hemen netleşmemiş Trezeguet ve Bakasetas üzere iki oyuncu çabucak hemen sahneye çıkmadı. Bunların da devreye girmesi ve sonuç üretmesiyle Trabzonspor, oyununu sonuca dökebilecek. Bu mevzuda biraz sabra da gereksinimi vardır.

3) Trabzonspor’da diğer bir değerli ayrıntı ise rakiplerine epey net durum vermemesi. Bilhassa savunmada Hugo ve Denswill, alan ve adam markajında fazlaca başarılılar. Bu savunma anlayışındaki muvaffakiyet ile kaleci Uğurcan’ın performansı, bu yıl da Trabzonspor’un şampiyonluğa en büyük aday olduğunu gösteriyor.

Abdülkadir Ömür; epey yeteneklisin, yıllardır sana yazıyorum söylüyorum. Dünyanın gelmiş geçmiş en düzgün futbolcusu Messi. Dünyada ceza alanı haricinden en çok gol atan futbolcu da Messi. Demek ki gol atmak ve kadrosunu galibiyete taşımak için ceza alanına girmek koşul değil. Bu akşam attığın gol bir Messi golüydü. Lütfen onun gollerini seyret.

Lemi Çelik