Vitor Pereira: Bunun hakkında konuşmaktan yoruldum

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Antwerp maçı öncesi konuştu.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda Antwerp ile Kadıköy’de karşılaşacak olan Fenerbahçe’de teknik yönetici Vitor Pereira, uğraşla ilgili açıklamalarda bulundu. Mutlak 3 puan istediklerini belirten Portekizli teknik adam, “Türkiye’ye mazeret göstermeye gelmedim” diyerek şu tabirleri kullandı;

– Natürel ki iki kadro için fazlaca değerli bir maç. 3 puan alıp bu kümedeki savaşı devam ettirmek için fazlaca değerli. Seviyelerimizin de sonuçlara baktığımız vakit epey yakın olduğunu görüyoruz. Bizim biraz daha bu maçlarda deneyim edinmeye gereksinimimiz var. Elimizden gelenin en uygununu yaparak 3 puan almak istiyoruz.

– Futbol sahiden sıkıntı iş. bu biçimde berbat bir sonuç aldığımız vakit yeni bir tepki göstermen gerekiyor. Bir daha sonraki maça hazırlanmayı düşünmeniz gerekiyor. Burası farklı bir turnuva. Olympiakos maçında ders aldığımızı düşünüyorum. Yalnızca hislerinizle oynayamazsınız. Aklınızla da oynamanız gerekiyor. Yarın bizim tepki göstererek en âlâ düzeyde olmamız gerekiyor. Yarın mutlak 3 puan almak istiyoruz.

– bir daha formasyonla ilgili bir soru. Bunun hakkında epey konuştum. Formasyonla ilgili konuşmaktan yoruldum. Bizim için en kıymetlisi saha içerisinde istikrara sahip olmak hem ofans tıpkı vakitte defans anlamında…

– hiç bir şeyi mazeret olarak göstermiyorum. Türkiye’ye mazeret göstermeye gelmedim. Kusursuz bir lig olmadığını biliyorum. Ben de her geçen gün kusurlarımı düzeltmeye çalışıyorum. Hakemlerin de kendi kusurlarını düzeltmesi gerektiğini düşünüyorum. Biz kadro ruhumuzu alanda gösterip eksiksiz taraftarlarımızla birlikte galibiyet almak istiyoruz.