Vincenzo Montella’dan Yaşar Kemal Uğurlu’ya reaksiyon: ‘İnanılmaz gülünç’

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Adana Demirspor Teknik Yöneticisi Vincenzo Montella, Trabzonspor maçından daha sonra hakem Yaşar Kemal Uğurlu’nun idaresini eleştirdi.

Muhteşem Lig 34. haftasında Trabzonspor’a 3-1 yenilen Adana Demirspor’un teknik yöneticisi Vincenzo Montella, müsabakanın akabinde açıklamalarda bulundu.

Maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu hakkında sert tabirler kullanan Montella, “40 yıllık tecrübem var ve VAR’ın olduğu bir vakitte bu biçimde bir penaltının verilmesini inanılmaz gülünç buluyorum” dedi.

Montella’nın maç sonu açıklamaları:

“Bir söze özetleyemem bu maçı. Rakibimizi tebrik etmek istiyorum. Hak ederek kazandılar lakin bizim çocuklarımız sonuna kadar gayret ettiler.”

“BÖYLE BİR PENALTI NASIL VERİLDİ?”

“40 yıllık tecrübem var ve VAR’ın olduğu bir vakitte bu biçimde bir penaltının verilmesini inanılmaz gülünç buluyorum. Öbür söyleyecek bir şey bulamıyorum. Hakemlerle alakalı hayli konuşmam lakin VAR’ın periyodunda bu biçimde bir penaltının verilmesini hakikaten komik buluyorum. bu biçimde bir penaltı nasıl verildi inanamıyorum.”

“DENGELİ HAKEMİN EKSİKLİĞİNİ HİSSETTİM”

“Ben yalnızca istikrarlı bir hakemin eksikliğini hissettim. Hâlâ yarışın ortasındayız lakin son 10 maçtır bize karşı olan bir durum var. Aslında fazla konuşmak istemiyorum. Herkes kusur yapabilir. Ben yanlış 11 sürebilirim, futbolcular yanılgı yapabilir. Lakin maç başlar başlamaz bu biçimde bir penaltının verilmesini tanım etmek için sözleri bulamıyorum. Fevkalade bir maç var. her insanın bir hayali var. Bizim hayallerimiz var. Maçın gidişatını değiştirmeyi inanılmaz buldum.”