Trabzonspor taraftarı bilet kuyruğunda! 3 saatte…

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Spor Toto Harika Ligin 19’uncu haftasında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da taraftarlar maç biletleri alabilmek için gişelere koştu. Büyük çabaya sahne olacak maçın sabah saatlerinde satışa çıkarılan biletlerin yaklaşık yüzde 67’si 3 saat ortasında satıldı.

Spor Toto Muhteşem Ligde 2021-22 döneminin birinci yarısında aldığı galibiyetlerle şampiyonluğa koşar adım giden Trabzonspor’un taraftarları, ligin 3. sırasında yer alan Medipol Başakşehir maçına büyük ilgi gösteriyor. Bordo mavili taraftarlar, birinci yarının Trabzon’da gerçekleşecek son düellosunu seyretmek için sabahın erken saatlerinde gişeler önünde kuyruk oluşturdu.

3 SAAT İÇİNDE YÜZDE 67’Sİ SATILDI

25 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da Medical Park Stadyumu’nda gerçekleşecek müsabaka için sabah 11.00’de satışa sunulan biletlerin yüzde 67’si 3 saat içerisinde tükendi.

“BU SENE O SENE”

Bilet almak için sırada bekleyen Fatmagül Gedikli, “Eşimle birlikte Samsun’da nazaranv yapıyoruz. Sadece Trabzonspor’un maçını izlemek için Samsundan buraya geldik. Bilet almak için bekliyoruz. Bu sene epeyce âlâ gidiyoruz” dedi.

Sabahın erken saatinde bilet almaya geldiğini lakin kalabalık olduğu için bilet alamadığını söyleyen Erkan Gülcan, “Öğle istirahatinde bir daha geldim, bir daha kalabalık var. Kadroya, hocaya, lidere inanıyorum. Bu sene şampiyon olacağız. Taraftar da ekibin yanında olduğu sürece bu işi sonuçlandıracağız. Bu yılın o sene olduğuna yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Bilet kuyruğundaki taraftarlarda Celal Ekşi de, “Takımımızı destekleyeceğiz ve bu sene şampiyon olacağız. Her maçta olduğu üzere bu maçta da grubumuzu yalnız bırakmıyoruz. Bu maçta da hocamız ve kadromuzla birlikteiz” tabirlerini kullandı.

AVCI’DAN TARAFTARA DAVET GELMİŞTİ

Trabzonspor Teknik Yöneticisi Abdullah Avcı, “Başakşehir ile değerli bir maça çıkacağız. Herkes bu sene ‘İyi ki Trabzonspor var’ diyor. Bu bizi memnun ediyor. Cumartesi günü taraftarlarımızı maça bekliyoruz” kelamlarıyla taraftarı stadyuma davet etmişti.