Trabzonspor-Antalyaspor maçına ağır ilgi!

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Trabzonspor, Cumartesi günü alanında oynayacağı ve 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edeceği Fraport TAV Antalyaspor maçını izlemek için Almanya, Hollanda üzere ülkelerden Trabzon’a gelenler bilet almak için ağır gayret sarf ediyor. Rekor fiyata satılan biletlere ağır talep var…

Trabzonspor, Spor Toto Harika Lig’in 35. haftasında 30 Nisan Cumartesi günü alanında Antalyaspor ile yapacağı müsabakanın biletlerine ağır ilgi var. Taraftarlar bilet alabilmek için saatlerce beklemek zorunda kalırken şampiyonluk havasını yaşamak için çektikleri zorluğun pek de değerli olmadığını söylemiş olduler.

Almanya’dan geldiğini ve bilet alabilmek için sahurdan beri beklediğini belirten Tunahan Çıkarı, “Almanya’dan geldim sahurdan beri bekliyoruz. Şampiyonluğu 38 yıldır beklemişiz burada sahurdan beri beklemek bir şey değil. Bilet her an bitebilir birinci sırada olmama karşın bir daha de telaşlıyım. Daha evvel 5 ay evvel maça gelmiştim. Bu maçta statta olmam lazım. İnşallah 2-0 yeneriz” dedi.

Hollanda’dan gelen Emre Şahintürk ise “Hollanda’dan geliyorum bilet alabilmek için sabah saatlerinden beri de bekliyorum. Çok değerli bir maç inşallah yeneceğiz diğer dermanı yok.” diye konuştu.

“bu biçimde ÇOCUKTUM”

Taraftarlardan Murat Şengül şampiyonluğun hayli hoş bir his olduğunu söz ederek “Yaklaşık 3 saattir bekliyorum. 1984 yılında şampiyonluk yaşadım bu biçimde çocuktum bu biçimdedan beri yaşamadım. Şampiyonluk epeyce hoş bir his yaşamak lazım anlatılmaz” dedi.

Taraftarlardan Hami Bilgin’de ”Sahurdan beri buradayız. Bilete ağır talep olacağından dolayı biz de erken saatlerde gelmek zorunda kaldık. Sonuçta 32 yıldır beklediğimiz kupa bu kupaya taraftar olarak biz de şahitlik yapmak istiyoruz. Sonuçta senelerca bekledik hayalini kurduk” diye konuştu.

REKOR BİLET FİYATI

Trabzonspor, Spor Toto Muhteşem Lig Ahmet Çalık Dönemi’nin 35. haftasında oynayacağı Fraport TAV Antalyaspor çabasının en düşük bilet fiyatı 500 TL iken, en yüksek bilet fiyatı 5 bin TL’ye taraftara sunulacak.

• VIP Platinum: 5.000 TL
  • VIP Gold: 4.000 TL
  • VIP Silver: 3.000 TL
  • Batı: 2.000 TL
  • Doğu: 1.250 TL
  • Fırtına: 750 TL
  • Kale Ardı: 500 TL