Torrent’ten Arda Turan ve Fatih Terim fotoğrafı için yorum geldi

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Göztepe’yi 3-2 mağlup ettikleri maçın akabinde konuşan Galatasaray’ın teknik yöneticisi Domenec Torrent, müsabakanın birinci yarısında kusur yaptıklarını ve ikinci yarıda yaptıkları taktiksel değişikliklerle sonuç aldıklarını söz etti.

Göztepe’yi 3-2 mağlup ettikleri maçın akabinde düzenlenen basın toplantısına katılan Galatasaray Teknik Yöneticisi Domenec Torrent, maçın birinci yarısının muhakkak Göztepe’nin olduğunu söylemiş oldu.

Göztepe’nin birinci yarıda 3 kişi savunma yaptığını ve 2 oyuncunun ortada oynadığını söz eden Torrent, “Rakibin kanatlardaki oyuncuları atağa da katılıyordu. Bizim burada bir yanlışımız oldu. Biz de onlara karşı kanatlarımızı epeyce geriye çektik. 6 kişi savunma yaptık. Bu niçinle bizim yarı alanımızda fazlaca fazla oynandı. Rakibin 3 stoperi fazlaca hür oynuyordu. Biz geride olduğumuz için 15 orta açtılar. Bu kadar kısa müddette bu olağan bir şey değil. İkinci yarı büsbütün değişti. Onlar fırsat bile yakalayamadılar. Oyuncu değişikleri oldu ancak asıl taktik değişikliği yaptık ve onunla sonuç aldık” formunda konuştu.

“GALATASARAY BU TÜRLÜ OYNAYAMAZ”

5 kişilik savunmaya geçtikten daha sonra rakibin rahat oynamadığını söyleyen Torrent, “Orta alanda da bizim sayısal üstünlüğümüz oluşuyordu. Galatasaray üzere büyük bir kadronun yaptığı üzere daha fazla topa sahip olduk. Bunun olağana dönüş olduğunu düşünüyorum. Birinci yarıdan mutlu değilim. Alanda yapmamız gereken şeyler yaptık. İkinci yarı bu kusurları düzelttik. Bu stattaki ortamı biliyorsunuz. Dibimdeki oyuncu bile beni duymuyordu. İkinci yarıyı hoş değerlendirdik. Sistemi değiştirmemiz de bize yardımcı oldu. Birinci yarıdan mutlu değilim Galatasaray bu biçimde oynayamaz” diye konuştu. Hakemler konusunda hiç bir biçimde konuşmayacağını söyleyen Torrent, “Futbola VAR geldikten daha sonra işler karıştı. Ben ikinci penaltıya karşı çıktım. Birinci evvel ayağından sekti daha sonra eline çarptı. Bu penaltı değildir. 4. hakeme de penaltı olmadığı konusunda bir itirazda bulundum. Hakemlik yapmak sıkıntı bir iş. Ben kazandığımda da kaybettiğimde de hakemlerden bahsetmeyeceğim” dedi.

ARDA’NIN FATİH TERİM İLE PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAF

Arda Turan’ın Fatih Terim ile bir arada fotoğraf paylaştığı için mi takımda olmadığı tarafındaki soruya ise “Sadece Arda değil Alparslan da yoktu takımda. 22 tane oyuncumuz var. Yalnızca 19 oyuncu seçebiliyoruz. beraberinde taktiksel bir seçim bu. Onları her gün idmanda izliyorum. İdmanda berbatlar demiyorum. Rakibin yaptığı baskıya karşı bir oyunu kümesi seçtik” diye konuştu.

Torrent, “Arda istediği beşerle istediği fotoğrafı paylaşabilir. Bu soruyu bana değil ona sormanız lazım. Bizim için bu maçın değeri hayli farklıydı. O fotoğraf üzerine yorum yapmak bile istemiyorum” sözlerini kullandı.