Tanju Çolak: Trabzonspor şampiyon olacak

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Washington Fenerbahçeliler Derneği, toplamda da 7 sefer gol hükümdarı olan eski ulusal futbolcu Tanju Çolak’ı ağırladı.

Eski ulusal futbolcu Tanju Çolak, Amerika Birleşik Devletlerinin başşehri Washington’da futbolseverlerle buluştu ve kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Tanju Çolak, Trabzonspor’un performansıyla ilgili olarak, “1. hafta Trabzonspor’un Malatyaspor’u 5-1 yendiği maçtan beri söylüyorum, Trabzonspor her gruba gol atabilir. Abdullah Avcı ile âlâ bir ahenkleri var. Bana nazaran bu sene bileğinin hakkıyla güzel futbol oynayan Trabzonspor kazanacaktır. İkinci Fenerbahçe ya da Galatasaray olur, Beşiktaş’ın işi zor” dedi.

“SERGEN YALÇIN BUNLARI HAK ETMEDİ”

Tanju Çolak, Beşiktaş’ta nazaranvinden istifa eden teknik yönetici Sergen Yalçın ile ilgili, “Üzülüyorum, Sergen çok dobra bir kardeşimiz, dürüst bir çocuk. Geçen sene şampiyon olan bu grubun bu sene makûs olması epeyce enteresan, bunu araştırmak lazım. Türkiye’de dürüstlük de doğruluk da pek yarar etmiyor, kendimden biliyorum. Sergen bunları hak etmedi. Türkiye’de kredin fazlaca süratli bitiyor. 5 hafta evvel istifa edeceğini söylemiştim” tabirlerini kullandı.

“GALATASARAY DEVRE ORTASINDA TRANSFER YAPACAK”

Tanju Çolak, eski kadrosu Galatasaray hakkında şunları söylemiş oldu:

“Fatih (Terim) hoca devre ortası 3-4 futbolcu daha alacak. Galatasaray skoru bulmakta zorlanıyor. Gelen paralar biraz devre ortası yeni transferlere gidecek.”

“FENERBAHÇE’NİN İŞİ ZOR”

Son olarak Fenerbahçe ve Vitor Pereira ile ilgili yorum yapan Tanju Çolak, “Pereira başarılı değil. 3-4-3 oynayamazsın, Türkiye’de hiç bir ekip oynayamaz. Chelsea, Manchester United oynar ama Türkiye’de olmaz, Grubun hali ortada, işleri hayli sıkıntı. Trabzon aldı başını gidiyor, ekip şımarmadı ve konsantrasyonları iyi” diyerek kelamlarını noktaladı.