Sumudica’dan Trabzonspor maçı daha sonrası reaksiyon: TFF bunlara para ödemesin

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Yeni Malatyaspor Teknik Yöneticisi Marius Sumudica, Trabzonspor maçı daha sonrasında oyuncularının çabasını övüp, hakem Fırat Aydınus ve VAR idaresine reaksiyon gösterdi. Rumen hoca, “Bu VAR’daki hakemler hiç bir şey yapmıyor, TFF bunların parasını ödemesin” dedi.

Spor Toto Üstün Lig’in 20. haftasında Trabzonspor’a deplasmanda 1-0 yenilen Yeni Malatyaspor’da teknik yönetici Marius Sumudica, maçtan daha sonra hakem Fırat Aydınus ve VAR’a reaksiyon gösterdi!

Kelamlarına oyuncuları överek başlayan Rumen teknik adam, “Oyuncularımı tebrik ediyorum. Güzel savaştılar. Defansımız da fazlaca yeterli çalıştı, Trabzon’da fark yaratan oyuncular olduğunu biliyorduk. Bugün, bizim için sıkıntı oldu zira 11’de oynayan 6 oyuncumuz yoktu” dedi.

Sumudica, maç değerlendirmesinden daha sonra hakemlere büyük tepk gösterdi. Yeni Malatyaspor’un hocası, “Trabzonspor çıkar bizi 3-0 yener, ağzımı açmam, hiç bir şey söylemem ancak bugün Trabzonspor bu maçı kazanmayı hak etmedi. Penaltımız verilmiyor, VAR konumlara bakmıyor bile. Yazık, hayli yazık” sözlerini kullandı.

VAR’daki hakemlerin hiç bir şey yapmadığını belirten Sumudica, “Sormak istiyorum, son durumda Osman kaleci ile karşı karşıya kalacaktı. Trabzonsporlu oyuncu vurdu ve düşürdü. Yüzde bir milyon penaltı, bu niye gösterilmedi. Hakeme de hakaret etmek istemiyorum. 4-5 yıl evvel VAR yoktu fakat artık var. Bu VAR’daki hakemler hiç bir şey yapmıyor, TFF bunlara para ödemesin. Kayserispor maçında da bir penaltımız verilmedi. bir daha penaltı verilmedi. Kırmızı kart vardı bu maçta, ona da bakılmadı” formunda konuştu.