Şevket Yılmaz’dan Ali Koç’a istifa daveti

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Fenerbahçe 2000 Derneği Lideri Şevket Yılmaz, Fenerbahçe Lideri Ali Koç’u istifaya davet etti.

Fenerbahçe Lideri Ali Koç’un sarı lacivertli taraftarları hayal kırıklığına uğrattığının açıklandıği açıklamada şu tabirler yer aldı:

“Sayın Ali Koç; Fenerbahçe Kulübü’nde 1,5 sene dersimi çalıştım dediniz ve aday oldunuz. Bu kulüpte 4 yıldır lidersiniz, evvelki staj günlerinizle birlikte 5,5 yıl oldu. Fenerbahçe’yi sevenler daha ne kadar bekleyecek? Sizin emeliniz Fenerbahçe’yi batırmak mı? Bunun için mi o koltukta oturuyorsunuz. Şunu hayli yeterli bilmeniz lazım, Fenerbahçe tüm Fenerbahçeliyim diyenlerin ortak sevinip ortak üzüldüğü bir kulüptür. Elle tutulmaz bir histir, tanım edilemez, yaşanır. Dört yıldır kimsenin ses çıkarmadığını fakat artık susmayacağımızı bilmenizi isterim.

‘LÜTFEN ŞAPKANIZI ÖNÜNÜZE KOYUN’

Fenerbahçe 30 milyon taraftarın malıdır. Doğan çocuklar bile diğer ekip taraftarı olmaya başladılar. Fenerbahçe tarihi boyunca şanı ve onuruyla halkın kulübü olmuştur. hiç bir zaman zenginlerin kulübü olmamış ve localardan kendini taraftarın üzerinde tutan yumruklarla saldıran şımarık zenginlerden ise hiç olmamıştır. Fenerbahçe her vakit başarıyı elde eden bir topluluktur. Lütfen siz de artık şapkanızı önünüze koyun ve her vakit dediğiniz üzere kelamda fazlaca sevdiğiniz Fenerbahçe’ye zarar vermekten vazgeçin.”

‘DAHA FAZLA YARA VERMEDEN HEMEN BIRAKINIZ’

”Ben bu Fenerbahçe’yi nereye sürüklüyorum diye bir düşünün ve zaman kaybetmeden kongre sonucu alın. Başarılı olabilecek bir adayı el birliği ile başkan yapalım ve bu zahmetten kurtulalım. Fenerbahçe’nin büyüklüğünün epeyce gerisinde kaldınız. Derin hayal kırıklığı yaşattınız. Beceremediniz, yönetemediniz, başaramadınız! Başarılı olarak aldığınız Avrupa şampiyonu olmuş basketbol şubesini, Türkiye liglerinde şampiyon olamayan bir kadro haline getirdiniz. Ekonomik olarak da kulübe ziyan verdiniz, aldığımız bilgilere göre de kulübü evre aldığınız borçtan daha büyük borca soktunuz. Milletin hayallerini yıktınız, kulübe daha fazla yara vermeden ivedilikle bırakınız.”