Sergen Yalçın’dan Mario Balotelli’ye: ‘Direkt bana yaptı, düzeyini muhakkak etti’

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Beşiktaş Teknik Yöneticisi Sergen Yalçın’dan, maç ortasında kendisine hareket yapan Mario Balotelli’ye sert karşılık geldi. Adana Demirspor ile 3-3 birliktee kaldıkları maçtan daha sonra konuşan Sergen Yalçın, Balotelli’nin kendisine yaptığı el hareketi için “Yazık oldu biraz kendisi için. Çok samimiyetsiz bir hareket” yorumunu yaptı.

Beşiktaş Teknik Yöneticisi Sergen Yalçın, Adana Demirspor karşısında 3-0 öne geçmelerine karşın alandan 3-3 birliktee ayrıldıkları maçı kıymetlendirdi. Oyuncularının maçın ikinci yarısında konsantrasyon eksikliği yaşadığını lisana getiren Sergen Yalçın, daha sonradan oyuna giren futbolcuların gruba katkı veremediğini söylemiş oldu. Öte yandan Adana Demirspor golcüsü Mario Balotelli ile içinde yaşanan tansiyona de değinen Yalçın, “Geçen dönem bize gelemedi diye mi, başına ne kurduysa. Kendisi ismine üzücü bir durum. Maalesef kendi düzeyini belirli etmiş oldu” dedi. İşte Sergen Yalçın’ın maç sonu yayıncı kuruluş mikrofonlarına yaptığı açıklama:

“3-0’lık skorun akabinde 3-3’e dönmesi bizim adıma bahtsız bir gece. Geçen maç, bu maç enteresan oyunlar oynuyoruz. Bilhassa 60’dan daha sonra inanılmaz bir düşüş, mental sıkıntılar arka arda goller yememize sebep oldu. Daha sağlam durmaları gerekiyordu. Bu oyun hafifçee almaya gelecek bir oyun değil. Bu oyun ciddiye alınması gereken sert, sıkıntı bir oyun. Çok daha fazla çaba etmemiz gerekiyor skoru korumak ve oyunu korumak için.”

“ÇOK ABARTMAMAK LAZIM”

“Olur bu biçimde şeyler dönem içerisinde, fazlaca abartmamak lazım. kimi vakit başımıza bu tip şeyler gelebiliyor. Bu maçtan çıkarmamız gereken dersleri, neleri hakikat yapmamız gerekiyor üzere biroldukca hususta yeniden oyuncularla konuşmamız gerekecek. İki puan kaybettik üzgünüz fakat telafisi olmayan bir karşılaşma değil. Ben hakem maç bitmişti, iki dakika fazla oynattı. niye oynattığını sordum, o da sakatlık olduğunu söylemiş oldu. Demek ki hakem müddetin uygun olmadığını gördü ki maçı uzattı. Benim yapacağım bir yorum yok, hakem arkadaşların sonucu.”

“daha sonraDAN GİRENLER KATKI SAĞLAMADI”

“hemen çabucak dönem başı art geriye oynanan oyunlar. Bugün skoru almış üzere gördük. Canlı oyuncular oyuna aldık skoru elde tutmak için lakin maalesef daha sonradan oyuna kattığımız oyuncular gruba hiç bir katkı sağlamadılar. Bizim için gecenin en berbat tarafı buydu.”

“BALOTELLI DÜZEYİNİ BELİRLİ ETTİ”

“Balotelli direkt bana hareket yaptı. Hakem sarı kart verdi. Bir oyuncunun rakip teknik yöneticiye hareket yaptığına oyunculuğumda da şahit olmadım. Birinci kez görüyorum bunu. Hakem sarı kart verdi. Cezası nedir bilemiyorum lakin bir futbolcunun rakip teknik yöneticiye yapmaması gereken bir hareket. Balotelli benim muhattabım değil. Ben teknik yöneticim, o oyuncu. Kendisiyle hiç konuşmadım, görüşmedim. niye bana bu biçimde bir hareket yaptı anlamadım. Geçen dönem bize gelemedi diye mi, başına ne kurduysa. Kendisi ismine üzücü bir durum. Maalesef kendi düzeyini muhakkak etmiş oldu. Yazık oldu biraz kendisi için. Çok samimiyetsiz bir hareket.”