Sergen Yalçın sakatlıklar ile ilgili birinci açıklamayı yaptı

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Beşiktaş Teknik Yöneticisi Sergen Yalçın, Yeni Malatyaspor maçının akabinde yaptığı açıklamada sakat futbolcular ile ilgili birinci ayrıntıları verdi.

Muhteşem Lig’in 4. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park’ta karşılaştığı Yeni Malatyaspor’u 3-0 mağlup etti. Müsabakanın akabinde beIN Sports’a konuşan Beşiktaş Teknik Yöneticisi Sergen Yalçın, sakatlanan Vida, Teixeira ve N’Koudou ile ilgili açıklama yaptı.

Üç futbolcunun sakatlanmasından dolayı zarurî oyuncu değişiklikleri yaptıklarını belirten Sergen Yalçın, “hemen çabucak tabiple konuşmadım. Net bilgi yarın denetimlerden daha sonra muhakkak olacak fakat Teixeira’nın Borussia Dortmund maçında oynayabileceğini düşünmüyorum. Art adalesinde sorun var gibi… Ne kadar alanlardan uzak kalır bilmiyorum. Vida ve N’Koudou oynayabilir diye düşünüyorum. Lakin net bilgiyi yarın hekimle konuştuktan daha sonra anlayabiliriz” dedi.

“Şampiyonlar Ligi öbür bir seviye”

Ulusal maç dönüşlerinin sıkıntı olduğunun altını çizen Sergen Yalçın “Çok fazla futbolcumuz gidiyor. Ulusal maç dönüşleri her vakit zordur. Yeni Malatyaspor’da düzgün bir takım… Futbolcularımız ne oynamaları gerektiğini biliyordu. İstekli, dilekli bir oyun ortaya koyduk. Sakatlıklar niçiniyle mecburî değişiklikler yaptık. Şampiyonlar Ligi maçının da provasını yapmaya çalıştık. Lakin Şampiyonlar Ligi öteki bir düzey tabi…” tabirlerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi’nde Borussia Dortmund ile oynanacak maç ile ilgili ise Sergen Yalçın, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Öncelikle oynayacağımız kulvarın heyecanını yaşamalıyız. Şampiyonlar Ligi futbolun en üst düzeyi. Taraftarların izlerken zevk alacağı bir futbol oynamak istiyoruz. Çok kuvvetli bir kadroya karşı oynayacağız. Oyunun hoşluğunu, günün heyecanını yaşayalım. Futbolcularımız da onları memnun etmek için ellerinden geleni yapsınlar. Skora daha sonra bakarız.”