Sergen Yalçın: ‘Bundan daha sonrası epey sağlıklı görünmüyor’

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Beşiktaş Teknik Yöneticisi Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi son maçında Borussia Dortmund’a 5-0 yenilmelerinin akabinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi C Kümesi’nde Beşiktaş, Almanya temsilcisi Borussia Dortmund’a deplasmanda 5-0 yenildi. Siyah-beyazlılar kümesi puan alamadan bitirdi. Sergen Yalçın, “Camia olarak güç bir müddetçten geçiyoruz, buradan çıkmak için çalışıyoruz çabalıyoruz” dedi. Maç daha sonrası basın toplantısında açıklamalar yapan Beşiktaş Teknik Yöneticisi Sergen Yalçın, “On kişi kaldıktan daha sonra sıradan yanlışlar yaptık, sıradan goller yedik. Ayrıyeten birinci yarı bu biçimde sıradan mağlup olacağımız bir maç üzere gözükmüyordu” dedi. Yalçın, “böyle sıradan yanılgılar bu cins üst seviye turnuvalarda sonuca epeyce tesir ediyor. sıradan yanılgılar hayli çabuk cezalandırılabiliyor rakip ekip tarafınca” halinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi’nde makus bir yıl geçirdiklerini lisana getiren Yalçın, “Ancak futbolda insanın her şey başına gelebiliyor. İşler kimi vakit kolaylaşabiliyor kimi vakit zorlaşabiliyor. Topluluk olarak güç bir müddetçten geçiyoruz, buradan çıkmak için çalışıyoruz çabalıyoruz” diye konuştu.

“BUNDAN daha sonraSI SAĞLIKLI GÖRÜNMÜYOR”

Yalçın, “Bu şampiyonlar Ligi dönemi bizi hem oyuncularımızı ruhsal olarak, motivasyon olarak önemli bir derde soktu. İnşallah bundan daha sonra toparlanırız diye düşünüyorum” dedi.
Güzel sonuçlar almadıklarını söyleyen Yalçın, “Bunun sorumlusu benim. Çok mazeretler üretecek bir durumum yok. Bu sürecin katiyen topluluğumuza ziyan vermesini istemiyoruz. Burada tek düşündüğümüz Beşiktaş topluluğu. Bundan daha sonraki gidişatın bizim açımızdan da epey sağlıklı olduğu görünmüyor. Üzgünüz olağan. bu biçimde olmasını istemezdik fazlaca daha düzgününü yapmak isterdik” dedi.

“BECEREMEDİK”

Geçen sene olduğu üzere kupalar kazanmak istediklerini lisana getiren Yalçın, “İyi yerlerde olmak isterdik. Şu anki durum prestijiyle bunu beceremedik evvela onu söyleyeyim. İnşallah en kısa müddette toparlarız diye düşünüyorum” diye konuştu. Kümesindeki son maçını da yenilgiyle tamamlayan siyah-beyazlılar Avrupa kupalarına veda etti.