Sergen Yalçın: Bu imaj fake! Gerçek değil…

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Beşiktaş Teknik Yöneticisi Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi’nde 4-1 mağlup oldukları Şampiyonlar Ligi müsabakasının akabinde konuştu. Yalçın’ın hezimet daha sonrasındaki kelamları dikkat çekiciydi!

Şampiyonlar Ligi C Grubu’nun 3. haftasında Sporting’e 4-1 yenilen Beşiktaş’ta teknik yönetici Sergen Yalçın, açıklamalarda bulundu. Yayıncı kuruluşa konuşan Yalçın’ın kelamları dikkat çekerken, Sporting’in gollerini ‘şans’ olarak yorumlayıp, mağlup oldukları maçtan ders çıkaracak bir şey bulamadığını belirtti.

SERGEN YALÇIN’IN KELAMLARI ŞÖYLE;

– Öncelikle üzgünüz tabi. Beklediğimiz bir skor değil. Bu kulvar sıkıntı bir kulvar. Yanılgıları affetmiyorlar Şampiyonlar Ligi’nde. Oynadığımız ekipler aykırı ekipler. Sporting geçiş oyunu oynayan bir grup. Çok da 4-1’lik bir maç değil.

– bu biçimde maçlar her vakit olmuyor. Kadromun yeterli oynayıp, âlâ çaba ettiğini düşünüyorum. Skoru değiştirecek biroldukça konum bulduk. Kusurlar ve duran toplardan yediğimiz goller… Söyleyecek fazlaca şey bulamıyorum. bu biçimde olmaması gerekiyor.

– Birebir golden 2 tane yedik. Talih golü ikisi de. Tabi ki çalışılmış üzere görünebilir fakat talih faktörü onların yanındaydı. Kaleye gelmeden 3 tane gol attılar. Kusura bakmayın maçı epeyce yorumlayamıyorum. 4. golü saymıyorum artık, oyuncuların da morali bozulmuştu.

– Batshuayi de şanssızdı! Vuruyor vuruyor atamıyor, direkten dönüyor. Mazeretlerin gerisine geçmeyi seven biri değilim ancak talih faktörü onların yanındaydı. sıradan goller yedik. Şampiyonlar Ligi’nde bu biçimde goller yemek yanlışsız değil. Bu maçtan ne ders çıkabiliriz diye bakıyoruz lakin hayli da ders çıkarılabilecek bir maç değil.

– Derbi maçları her vakit kıymetlidir. Pazartesi günü oynayacağız. Dinlenme süremiz var. Sıkıntı maç. Evvelden kestirmek sıkıntı. Olağan akışımıza dönmek istiyoruz. Toparlanma sürecindeyiz. İşler yeterli gitmiyor, kaybediyoruz maçları. Bu manzara gerçek imaj değil, fake (sahte) yani! Beşiktaş’ın gerçek imajı grubun toparlanmasıyla ortaya çıkar.