Serdar Dursun’dan Aziz Yıldırım’a gönderme: ‘Bazı beşerler bana sallıyor’

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Fenerbahçe’nin golcü futbolcusu Serdar Dursun, Galatasaray derbisinden daha sonra yaptığı açıklama ile eski lider Aziz Yıldırım’a göndermede bulundu.

Fenerbahçe’nin 2-0 kazandığı Galatasaray derbisinde kadrosunun ikinci golünü atan Serdar Dursun, maç sonu kendisini eleştirenlere cevap verirken, yaptığı açıklama ‘Aziz Yıldırım’a yanıt’ olarak yorumlandı.

Maç sonu röportaj veren ulusal golcü, “Bazı beşerler bana sallıyor. Fenerbahçe’de ne işi var diyorlar. Onlara değil de, bana takviye olan büyük Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum. Onlara gelsin bu galibiyet. Keyfini çıkarın” tabirlerini kullandı.

Serdar Dursun’un bu kelamlarıyla, eski lider Aziz Yıldırım’a da göndermede bulunduğu yorumları yapıldı.

Bilindiği üzere daha evvel bir basın toplantısı düzenleyen eski Fenerbahçe Lideri Aziz Yıldırım, Serdar Dursun transferi üzerinden Lider Ali Koç’u eleştirmişti.

“DARMSTADT’TAN SERDAR’I ALMAK YAKIŞMAZ”

Aziz Yıldırım, Serdar Dursun hakkında şu sözleri kullanmıştı:

“Bak Ali Koç, sen Koç’luğunu bil. Sen Rahmi Koç’un torunusun. Sana Darmstadt’tan gidip de Serdar almak yakışmaz. Bundan daha sonra sahnedeyim. Ben de arkadaşlarım da. Bak sana söylüyorum. Real Madrid’de Ramos boşta, git Marcelo’yu al. Dzeko’yu al. Fenerbahçe’ye geçmişte kimler geldi bir bak. Alex, Anelka, Roberto Carlos… Anelka’yı Daum yedekte oturttu düşün nasıl işler yapmışız. Gidip Darmstadt’tan Serdar’ı alıyorsan bırak başkanlığı da oburu gelsin. Para yok diyorsan bırak kardeşim başkanlığı, parası olan gelir. Seni paran var diye seçti beşerler, para vermeyeceksen kimse seni seçmez.”

ULUSAL TAKIM’A SEÇİLDİ

Fenerbahçe’de dönem başı yaşadığı sakatlıklara karşın 31 maça çıkan ve 10 gol atan 30 yaşındaki forvet, Ulusal Takım’a da seçildi. A Ulusal Futbol Ekibi formasıyla 4 maçta alanda yer alan Serdar Dursun 3 gol attı.