Serdar Dursun: Yeri kazdılar, bu biçimde şeylere gerek yok!

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Fenerbahçe ile Gaziantep FK içinde oynanan maçta konut sahibi kadronun kazandığı penaltı daha sonrasında gerginlik yaşandı. Maçtan daha sonra Serdar Dursun o anları anlattı.

Spor Toto Harika Lig ‘in 35. haftasında Gaziantep FK’yı alanında 3-2 mağlup eden Fenerbahçe’de grubunun 2. golünü atan ve bir de penaltı kaçıran Serdar Dursun, çaba daha sonrasında açıklamalarda bulundu.

Maçı pahalandıran Serdar Dursun, “Çok sıkıntı bir maç olacağını biliyorduk. Bence çok âlâ bir maç çıkardık. Birinci 15-20 dakika çok uygun pres yaptık ve öne geçtik. Birinci yarı 2. golü bulabilirdik. İkinci yarıya da üzücü başlamadık. Penaltıyı kaçırdık orada biraz olaylar oldu, yeri falan kazdılar. Ben de şaşırdım açıkçası biraz üst gittiğinde düzgün ki kaçtı diyelim. daha sonrasında golü bulduk. Kazandığımız ve serimizi devam ettirdiğimiz için epey memnun oldum. ” kelamlarını lisana getirdi.

“BÖYLE ŞEYLERE GEREK YOK”

Penaltı durumunda yaşananlar hakkında ise golcü futbolcu, “Fair-Play ortasında bu biçimde şeylere gerek yok bence. Yeri kazdılar, tahminen de bir etkendi kaçırmamda. Fakat telafi ettim 4-5 dakika daha sonra. Taraftarımızı da teşekkür ediyorum, dayanak oldular. ” dedi.

NELER YAŞANDI?

Mücadelenin 53. dakikasında Fenerbahçe, Serdar Dursun’a ceza alanında yapılan hareketin akabinde penaltı kazandı. Penaltı atılmadan evvel Vetrih ve Kitsiou beyaz noktaya kramponlarıyla ziyan vermek istedi.

Fenerbahçeli futbolcular, Gaziantepli futbolcuların tabanı bozma eforuna reaksiyon gösterdi. İrfan Can ile Vetrih içinde yaşanan tartışma büyüdü ve iki grup oyuncuları içinde tansiyon yaşandı. Vetrih, Kitsiou ve İrfan Can sarı kart gördü.