Şampiyonlar Ligi’nde skandal durum: ’30 yıldır bu biçimde bir şey görmedim’

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Benfica Teknik Yöneticisi Jorge Jesus, futbolcusu Haris Seferovic’in Barcelona maçının uzatma anlarında kaçırdığı golle ilgili çarpıcı kelamlar sarf etti. Jesus, kaçan gol hakkında “Son 30 yılda gördüğüm en dehşetli şeydi” tabirlerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi E Kümesi 5. hafta maçında Barcelona alanında Benfica’yı ağırladı. Teknik yöneticilik koltuğuna Xavi geldikten daha sonra yükselişe geçen Katalanlar, Benfica ile meskeninde 0-0 birliktee kalarak bir üst çeşide yükselme yolunda avantajını kaybetmedi. Fakat 90+4’te Benfica’nın kaçırdığı gol herkesi şaşkına çevirdi.

Müsabakanın son dakikasında kontratağa kalkan Benfica’nın İsviçreli forveti Haris Seferovic, Barcelona kalecisi Marc Andre ter Stegen’i çalımladıktan daha sonra topu boş kale yerine auta yollayarak ekibini 1-0’lık galibiyete taşıma fırsatını tepti. Deneyimli golcü durumun akabinde büyük keder yaşarken, Benfica Teknik Yöneticisi Jorge Jesus çimleri dövdü.

Seferovic Barcelona – Benfica maçının 90+3.dakikasında bu golü kaçırdı
😹
#UCL pic.twitter.com/xcG6MvGufs

— José (@CifuenCharcopa) November 23, 2021

“30 YILDIR BU TÜRLÜ BİR ŞEY GÖRMEDİM”

Maçtan daha sonra açıklamalarda bulunan Jesus, “Bir teknik yönetici olarak 30 yıldır bu biçimde fecî bir şey görmedim, fakat oldu. Bana ve Benfica’ya. Kadro biroldukça fırsat yarattı. bir daha de çeşit umudumuzu koruyan bir sonuçla ayrıldık fakat, ipler elimizde değil. Yalnızca bir maç kaldı ve tek talihimiz var. Şampiyonlar Ligi’ni hedefleyen Barcelona ile yarışıyoruz” tabirlerini kullandı.

BENFICA’NIN TEK BAHTI KAZANMAK

Küme etabının bitmesine bir maç kala Benfica’nın üst cinse yükselmek için tek talihi kaldı. O da, son 16’ya kalmayı garantileyen küme önderi Bayern Münih’i yenmek. Şayet Benfica Bayern Münih’i yener, Barcelona da Dinamo Kiev’e yenilirse Portekiz takımı tıp atlamayı başaracak. Portekiz takımı kazanırsa ve Barcelona birliktee kalırsa, iki ekibin puanları eşit olacak ve birinci maçta Barcelona’yı 3-0 yenen Benfica cins atlayacak.