Samed Onur, Volkan Demirel’e kelamını tuttu: ‘İnanılmaz bir şey’

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Fatih Karagümrük’ün 19 yaşındaki futbolcusu Samed Onur, Konyaspor maçında attığı golden daha sonra Teknik Yönetici Volkan Demirel ile içinde geçenleri anlattı.

Süper Lig 35. haftasında Konyaspor’a konuk olan Fatih Karagümrük, 81. ve 84. dakikalarda bulduğu gollerle 2-1 galip gelirken, birliktelik golünü atan 19 yaşındaki Samed Onur ve Teknik Yönetici Volkan Demirel içinde yaşananlar dikkat çekti.

Golden daha sonra genç futbolcusunu yanına çağıran Volkan Demirel’in “Aferin sana” diyerek oyuncusunu tebrik ettiği görüldü. Harika Lig mesleğinde çıktığı beşinci maçta birinci golünü atan 2002 doğumlu Samed Onur ise, maçtan daha sonra hocasıyla içinde geçenleri anlattı.

Trabzonspor maçında oyuna girerken Volkan Demirel’in “Seni sokacağım ve atacaksın bugün” söylemiş olduğini söyleyen Samed Onur, “Trabzonspor maçında direkten döndü. Ben de, ‘Hocam, size kelam veriyorum. tekrarki maçta girersem atacağım.’ dedim. İnanılmaz bir şey” tabirlerini kullandı.

🗣
"Trabonspor'a karşı, 'Seni sokacağım ve atacaksın bugün.' dedi. Direkten döndü. Ben de, 'Hocam, size söz veriyorum. Bir dahaki maçta girersem atacağım.' dedim. İnanılmaz bir şey.

🎙
Samed Onur'un maç sonu açıklamaları. #KNYvFKG pic.twitter.com/wQjwMeZveS

— beIN SPORTS Türkiye (@beINSPORTS_TR) April 30, 2022