Salih Uçan: Emre Hoca’nın görüşleri aklıma yattı

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Medipol Başakşehir’in yeni transferi Salih Uçan, transfer sürecinde Teknik Yönetici Emre Belözoğlu ile telefonda görüştüğünü, Belözoğlu’nun kanılarının aklına yattığı için transferinin gerçekleştiğini söylemiş oldu.

Kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Başakşehir’de Beşiktaş’tan kiralık olarak takıma katılan Salih Uçan idman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Uçan, şampiyon bir gruptan bir diğer şampiyon ekibe geldiğini söylemiş oldu. Salih Uçan, “Son şampiyon kadrodan bir öbür şampiyon kadroya geldim. Bunun için memnunum. 4 aylık bir müddetç var, elimden geldiğince Başakşehir ailesine yardımcı olmak istiyorum” dedi.

“BEŞİKTAŞ DÖNEMİM ŞANSSIZ GEÇTİ”

Beşiktaş’ta epey fazla müddet bulamadığını kaydeden Salih Uçan, “Bunun haricinde dönem başında yaşadığım sakatlık vardı. Biraz idman kaçırdım, daha sonra birkaç sakatlık daha yaşadım. Hastanede bir hafta kaldığım vakit içinder oldu. Açıkçası ligin birinci periyodu Beşiktaş’taki durumum şanssız geçti diyebilirim. Hastalık yaşanmasaydı, tahminen idman kaçırmasaydım, fizikî olarak kendimi daha üste çekseydim daha fazla oynayabilirdim. Şu andan itibaren önüme bakacağım” diye konuştu.

“BELÖZOĞLU BENİ ARADI”

Teknik yönetici Emre Belözoğlu ile ekip arkadaşlığı olduğunu da söyleyen Uçan, “Teknik yöneticimiz Emre Belözoğlu ile Fenerbahçe’den grup arkadaşlığım da var. Hocamız aradı, benimle ilgili görüşlerini söylemiş oldu, benim de aklıma yattı. Öteki kadrolardan hocalarımız da beni aramıştı. Onların da tekliflerine teşekkür ediyorum. İnşallah hem benim, hem Beşiktaş, hem Başakşehir için güzel olur” dedi.

Beşiktaşlı Pjanic’in Başakşehir’e gelip gelmeyeceği sorusuna, ‘Hayırlısı olsun’ karşılığını veren Salih Uçan, amaçlarının her vakit sahanın ortasında olmak ve uğraş edebilmek olduğunu söylemiş oldu. Uçan, “Sahada bulunduğum mühlet içerisinde meseleler yaşamadım. Alanda olmayınca sıkıntılar yaşıyorum. Bir futbolcu her vakit oynamak ister. Ben de buraya oynamak için geldim. İnşallah oynarım da. Ben kendimce daima şunu söylüyorum. Oynayınca sorun hayatıyorum, oynamadığım vakit içinder başlıyor. Her vakit forma rekabeti olacak, yalnızca burada değil” diye konuştu.