Salih Uçan: Bu formanın değerini daima bileceğim

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Beşiktaş’ta orta alana yerli desteğiyle transfer edilen Salih Uçan, dönemin birinci haftasında Rizespor’u 3-0 yendikleri müsabakanın daha sonrasında konuştu. Birinci maçından mutlu olduğunu kaydeden Salih, “Hazırlık periyoduna güzel başladım, birinci hazırlık maçında darbe aldığım için 5-6 idman kaçırdım. Adana Demir maçında daha sonradan girdim, az müddet aldım, şu anda da yüzde 100 hazır hissetmiyorum. Hocam 11’de talih verdi, 70 dakika oynadım, yavaş yavaş gücümü toplayacağım. Uygun skorla başladık, bence vakit içinde daha uygun olacağız. Yeterli performans sergilediğimi düşünüyorum. Taraftar önünde heyecan da vardı, hoş geçtiğini düşünüyorum” dedi.

‘BÜYÜK EKİP FORMASI AĞIRDIR’

Keyifli olduğunu söz eden Salih, “Büyük ekip forması epeyce ağırdır. bir daha büyük ekip talihi yakaladım, bu formanın değerini daima bileceğim, en güzel biçimde temsil edeceğim, Beşiktaş formasını taşıdığım için epey mutluyum” tabirlerini kullandı. Maçın adamının kim olduğu sorulan Salih, “Atiba ve Josef olabilir, N’Koudou diyorum, birinci golü attı” karşılığını verdi.

KEVIN N’KOUDOU: KÖTÜ ŞUT DEĞİLDİ, HOŞ GOL ATTIM

Rizespor karşısında açılış golünü atan Kevin N’Koudou, çabanın akabinde şu sözleri kullandı; ”İlk maçımızdı, geri döndük, futbola dönmek hoş, taraftarımızla buluşmak hoş. Hem futbolcular için birebir vakitte taraftarımız için fazlaca hoş. Golde ortayı hissettim, içeri girdim, denetim ettim, kötü da şut değildi, hoş gol attım. Kanat oyuncusu olarak daha fazlaca ceza alanına girmek ve gol atmak istiyorum, bugün de kararınu aldım” dedi. Yeni imajı sorulan Fransız oyuncu, “Yazın hava hayli sıcak, saçlarımı o yüzden kazıtıyorum” sözlerini kullandı.

Rosier ile gol sevinçlerinin sebebine de değinen 26 yaşındaki futbolcu, “Odada birlikte kalıyoruz, bir daha beraberyken gol atarsak nasıl sevinelim diye düşündük, bu biçimde bir gol sevincine karar verdik. İnşallah daha epey gol atarız ve attıkça değiştiririz. Rosier kardeşim üzeredir, onu epey seviyorum” diye konuştu.