Sait Yılmaz: Kimsenin adayı olmadım

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Fenerbahçe Yüksek Divan Konseyi Öbür adaylarından Sait Yılmaz, SÖZCÜ’ye konuştu.

SÖZCÜ, Fenerbahçe Yüksek Divan Şurası başkanlık seçimi öncesi adaylarla görüşmeye devam ediyor. Sayfamızın yeni konuğu Sait Yılmaz…

Seçime katılma öne sürülen sebebini, “Bizim sıkıntımız, sevdamız Fenerbahçe’dir ve Fenerbahçe’nin aydınlık geleceğini daima birlikte inşa etmektir” halinde açıklayan Sait Yılmaz şu tabirleri kullandı:

“Ben kimsenin adayı olmadım, birilerinin gözüne bakarak orada Divan Başkanlığı yapmam. Yüksek Divan Şurası, etkin ve kuvvetli değil; dinamik değil. Birinci önceliğimiz YDK’yı daha fonksiyonel, daha faal, yol gösterici bir hale getirmek. Yüksek Divan Şurası, Fenerbahçe’nin geleceğine dair ufuk açmalı, yol gösterici bakılırsavi üstlenmeli ve kulübün maruz kaldığı hücumlarda duvar olabilmeli. İdareye dayanak ve katkı sağlayacak projeler, fikirler üretebilmeli…”

“KUVA-Yİ MİLLİYE’ VURGUSU

“İnşallah biz kazanacağız, yeni bir ihtilal yapacağız. Fenerbahçe’yi bir basamak üste taşımalıyız. Zira Fenerbahçe, kuruluşu prestijiyle Kuva-yi Milliyedir, 3 Temmuz daha sonrası cumhuriyetin Misak-ı Millisidir. Bugün Türkiye’de cumhuriyetten bahsediyorsak Fenerbahçe’nin o devirdeki direnişi yardımıyladir. Bunları bir kürsüyle anlatacağız.”

“Fenerbahçemiz, anasının ak sütü üzere elde ettiği şampiyonluğun akabinde 3 Temmuz kumpasıyla FETÖ saldırısına maruz kaldı. Ataklar bitmedi, grup otobüsü bile kurşunlandı. Olayın failleri hala bulunamadı. Epey kaotik olayı hayatış bir topluluğun en son gereksinimi olan şey kendi ortasındaki kısır çatışmalardır.”