Rıdvan Dilmen’den flaş iddia! Yasa dışı dinlediler…

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Gaziantep FK maçı daha sonrası değerlendirmelerde bulundu. Dilmen nazaranvden uzaklaştırılan hakemlerin yasa dışı ses kayıtlarının dinlendiğini argüman etti.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Gaziantep FK maçı daha sonrası TRT Spor’da yaptığı açıklamalarla gündem oldu. “%100 Futbol” programında hakem topluluğu ile ortalığı karıştıracak savlarda bulunan Dilmen, şu kelamları sarf etti: “MHK üyelerinin hakem operasyonundan haberi yokmuş. TFF’ye istifa etmeye gitmişler lakin gördükleri tapeler daha sonrası sonucu haklı bulmuşlar. Palavraya bak! O tapeleri niçin yayınlamadınız denildiğinde de ‘Yasa dışı dinledik’ demişler. Ne taraftan bakarsanız rezalet.”

“FIRAT AYDINUS’A AYIP EDİYORLAR”

Tecrübeli hakem Fırat Aydınus’a maç verilmemesi hakkında da konuşan Dilmen, “Fırat Aydınus benim babamın oğlu değil lakin çok yıldır Türk futboluna hizmet eden bir hakemi 3 maç kalmışken onurlandırmamayı anlamıyorum. Fırat Aydınus bundan 20-30 sene daha sonra hatırlanacak lakin ona maç vermeyen Ferhat Gündoğdu ve Sabri Çelik’i kimse hatırlamayacak” sözlerini kullandı.

‘ARDA KONUSUNDA ELEŞTİRİRİM’

Fenerbahçe’nin galibiyetini de kıymetlendiren Rıdvan Dilmen, ”Fenerbahçe’ye golü taraftar attırdı. Zajc’ın attığı gol zeka doluydu. Performansı beklentimin altında kaldı fakat golü fazlaca hoştu. pek fazlaca oyuncuyu durumlarını değiştirerek farklı mevkilerde kullanabiliyor. Sol bek kesin almalı. Bir kaleci kural. Kanatlarında sorun yok lakin sağ tarafa alınabilir. Santrafor alınabilir. Serdar Dursun güzel bir alternatif. İsmail hoca grubu bozmak istemiyor. Arda Güler için iki haftadır oynamalı diyorum. Malatya’da oynatacak. Arda niçin bu maçta oynamaz? 60 dakika aralıksız oynatabilirsin. İsmail hocayı bu mevzuda eleştirebilirim. Mert Hakan’ı dinlendirebilirsiniz. Taraftar 2-0’dan daha sonra Arda Arda diyor niye 1-0’da demiyor” dedi.