Osman Demir: Bizim için maçın en negatif tarafı…

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Konyaspor Teknik Sorumlusu Osman Demir, Kasımpaşa karşısında sıradan goller yediklerini ve kendilerine yakışmadığını belirterek, maçı bırakmadan birlikteliği yakalamalarının sevindirici olduğunu söylemiş oldu.

Konyaspor Teknik Sorumlusu Osman Demir, Spor Toto Harika Lig’in 26. haftasında Kasımpaşa ile 4-4 birliktee kaldıkları maçın akabinde açıklamalarda bulundu.

Enteresan bir maç olduğunu kaydeden Osman Demir, “Dört tane gol attığımız bir maçta, dört tane de gol yedik. Bizim üzere ekip savunmasını hayli yeterli yapan, kompakt oyunu hayli uygun oynayan bir ekibe bu kadar sıradan goller yemek yakışmadı. Öne geçtiğimiz dakikalarda tam oyunun üstünlüğünü ele almışken, sıradan kusurlardan goller yedik. En son 4-3 mağlup duruma düştük. Maçın son saniyesinde de olsa maçı bırakmadık. Gol bularak maçı 4-4 bitirmeyi başardık. Mutlu musunuz derseniz doğal ki kazanmayı fazlaca isterdik. Natürel ki geçen hafta psikolojisi devasa yükseklikte bir maçtan daha sonra bir daha sonraki maçı çabucak kazanıp yolumuza daha yeterli adımlarla devam etmeyi hayli isterdik lakin olmadı. Bizim için maçın en negatif tarafı, dört tane gol yememiz oldu. Fakat art tarafını sorarsanız da son saniyede de olsa gerideydik. Maçı bırakmadan birlikteliği yakalamamız, sevindirici tarafı oldu bizim için” dedi.

Hakemlerle ilgili yöneltilen soruya ise Demir, “Şimdi bir şey söylemek istemiyorum hakemlerle ilgili. Prensip olarak fazlaca mazeretlere sığınan bir takım değiliz. İnşallah iki kadronun da hakemlerden yana canı yanmamıştır diye düşünüyorum. İzleyeceğiz, nazaranceğiz. Umarım yanlışsız karar vermişlerdir. Biz de ondan sonrasında maç izlediğimizde değerlendireceğiz konumları. Lakin negatif bir şey söylemek istemiyorum. İnşallah hakemler haklıdırlar verdikleri kararlarda” diye konuştu.