Osayi: Hocamız oynatıyor, bundan şikayetçi olamam

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Fenerbahçeli futbolcu Bright Osayi-Samuel, “Maçın birinci dakikasından son dakikasına kadar bütün kadro arkadaşlarım elinden gelenin en uygununu yaptı. Taraftarlarımız inanılmazdı. Muhtaçlığımız olan ekstra gücü bize sağladılar. Bizim için hoş bir gündü” dedi.

Spor Toto Üstün Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe alanında Galatasaray’ı 2-0 mağlup etti. Müsabakanın akabinde Fenerbahçeli futbolcu Bright Osayi-Samuel, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

birinci vakit içinderda müsabakayı kıymetlendirerek kelamlarına başlayan Osayi-Samuel, “Maçtan evvel yaptığım basın toplantısında da söylediğum üzere, biz düzgün bir grubuz, öz inancımız yerinde. Son maçlarda düzgün performans sergiliyorduk. Bunun da bilincindeydik. Bizim için bu maç, tıpkı performansı göstermemiz gereken bir öbür maçtı. Maçın birinci dakikasından son dakikasına kadar bütün kadro arkadaşlarım elinden gelenin en uygununu yaptı. Taraftarlarımız inanılmazdı. Gereksinimimiz olan ekstra gücü bize sağladılar. Bizim için hoş bir gündü” diye konuştu.

“HER VAKİT SON BÖLGEDE FİNAL PASINI EN DÜZGÜN FORMDA YAPMAYA ÇALIŞIYORUM”

Sağ bek oynadığı için oyun içerisinde daha dikkatli bir biçimde davranması gerektiğini belirten Osayi-Samuel, “Hocamız benden özelliklerimi çekinmeden göstermemi istiyor. ötürüsıyla durumum sağ bek olsa da benim için farklı bir durum değil. Bugün Kerem’e karşı oynadım, kendisi sahiden epey âlâ bir oyuncu. Ortamızda epey âlâ bir uğraş oldu. Her vakit son bölgede final pasını en âlâ biçimde yapmaya çalışıyorum. Bugün de şanslıyım ki bu türlü oldu. Hem benim tıpkı vakitte ekip için düzgün bir gündü” tabirlerini kullandı.

“KEYİF ALIYORUM, BENİM İÇİN EN DEĞERLİ ŞEY BU”

Sağ bek performansıyla ilgili olarak gelen bir soruya ise 24 yaşındaki oyuncu şu biçimde karşılık verdi:

“Ben hala kendimi ofansif bir oyuncu olarak görüyorum. Genç yaşlardan itibaren oynadığım tarz bu. Farklı konumlarda oynamak da her vakit hoş. Hocamız benim oradaki performansımdan şad ki beni sağ bek olarak oynatıyor. Ben de bu durumdan şikayetçi olamam. Benim için kıymetli olan kadroma katkı sağlayabilmek. Keyif alıyorum, benim için en değerli şey bu.”

“İLK GELDİĞİM ANDAN İTİBAREN YENİ VE ÇILGIN ŞEYLERLE KARŞILAŞIYORUM”

Fenerbahçe taraftarının bugün aldıkları galibiyette değerli bir tesiri olduğunun altını çizen Osayi-Samuel, “Evimizde oynadığımız her maç, benim hafızamda daha fazla iz bırakıyor. Oynadığımız her maçta daha gürültülü bir taraftar kitlesiyle karşılaşıyoruz. Bugün fazlaca hoş bir atmosfer vardı. Birinci geldiğim andan itibaren yeni ve çılgın şeylerle karşılaşıyorum. Bugün de taraftarın değerli bir tesiri oldu. Maç sonunda da herkes fazlaca memnundu. Bizim gayemiz da bu. Bunun için savaşıyoruz” biçiminde konuştu.

Öte yandan deneyimli oyuncu, kendisini takip eden kadroların olmasıyla ilgili olarak gelen bir soruya ise, “Bu durum beni hiç etkilemiyor. Ben işime, Fenerbahçe’ye odaklandım. Tek yaptığım şey bu. Gayemiz, maçları kazanmak. Bu üslup dedikoduları düşünmüyorum, dinlemiyorum” biçiminde yanıt vererek kelamlarını noktaladı.