Oğuz Savaş: Bütün Türk milletine armağan olsun

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Avrupa Kupası’nı kazanan Bahçeşehir Koleji’nde Kaptan Oğuz Savaş, hayli keyifli olduklarını belirterek, “Bu kupa bütün Türk milletine armağan olsun” dedi. Bahçeşehir Koleji Lideri Hüseyin Yücel ise “Yarım kalan öyküyü tamamladık. Ülkemize kupayı getirdik” sözlerini kullandı.

FIBA Avrupa Kupası Finali’nde Reggio Emilia’yı iki maç sonunda geçerek kupanın sahibi olan Bahçeşehir Koleji’nde Kaptan Oğuz Savaş ve Lider Hüseyin Yücel, açıklamalarda bulundu.

Çok memnun olduklarını söz ederek kelamlarına başlayan Oğuz Savaş, “Çok memnunuz. Bugüne kadar hayli çalıştık, hak ettiğimizin de karşılığını aldık. Hak ettiğimiz bir kupayı kazandık. Tanımı yok. Buraya kadar gelen herkese, ekranda destekleyen herkese hayli teşekkür ediyoruz. Bütün Türk milletine ve Bahçeşehir Ailesi’ne bu kupa armağan olsun” açıklamasını yaptı.

Fotoğraf: Fatih Erdoğdu

HÜSEYİN YÜCEL: YARIM KALAN KISSAYI TAMAMLADIK

Bahçeşehir Koleji’nde Lider Hüseyin Yücel hayli keyifli olduklarını belirterek, “Maçtan evvel fazlaca heyecanlıydık, şu anda çok memnunuz. ‘2 sene evvelde yarım kalan bir öykü var’ dedik ve kupayı getireceğiz dedik. Ülkemize kupayı getirdik. Önümüzdeki hafta bayram. İkili bayram yaşattığımız için fazlaca memnunuz. Bu öyküyü burada fazlaca hoş neticelendirdik. Burada salondaki tüm taraftarlara, herkese epeyce teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde Bursa’nın ve Efes’in de maçları devam edecek. Onlara da muvaffakiyetler diliyorum. Adım adım gitmek istiyoruz ve yazın hoş bir programla, önümüzdeki dönem Şampiyonlar Ligi’nde hoş bir program başarmak istiyoruz. 5 yıldan bu yana birinci kere bu biçimde bir tribün önünde oynadık. Galibiyette en büyük katkı onlarındır. Buraya gelen herkese teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.