Öğrencilere mesken hanımlarına kısa vadede para kazandıran işler!

Mihriban

Global Mod
Global Mod
Üstelik bunun için gündüz ya da akşam fark etmeksizin günde ortalama iki saatinizi ayırmanız kâfi. İsterseniz daha epey da çalışabilirsiniz.

Posta Gazetesi’nden Murat Gülderen sizi oyalamadan direkt nakit para kazandıracak birtakım değerli platformlar ve taşınabilir uygulamaları yazdı

FIVERR

Çeviri, yazı, grafik tasarım, fotoğrafçılık, görüntü, animasyon, toplumsal medya idaresi ve dijital pazarlama üzere birfazlaca alanda hizmet almak isteyen şirketleri özgür çalışanlarla buluşturuyor. Yaptığınız projeye ve şirketle anlaştığınız bütçeye göre ödeme alıyorsunuz. Yani işin hakkı her neyse onu talep ediyorsunuz. Ödeme süreçleri Fiverr üzerinden banka transferiyle gerçekleştiriliyor. Platformda birebir anda birden çok iş de alabilirsiniz.

UDEMY

Burası dünyanın en büyük online eğitim platformu. Burada 50 binin üzerinde eğitmen var. Müzik, sıhhat, spor, finans, donanım, yazılım üzere uzmanı olduğunuz alanla ilgili eğitim görüntüleri hazırlayıp dünyanın her yerinden öğrenci çekebilirsiniz. Kurs fiyatını kişi başı olarak kendiniz belirleyebiliyorsunuz lakin Udemy daha epey öğrenci almak ismine tanıtım promosyon indirimleri de uyguluyor. Buna isterseniz siz de eğitiminizi dahil edebiliyorsunuz. Ödemeler çevrimiçi para transferi ile banka hesabınıza yatıyor.

SWAGBUCKS

Piyasa araştırma uygulaması olan Swagbucks, çeşitli anketleri doldurarak, oyun oynayarak, görüntü ya da reklam izleyerek para kazanabileceğiniz bir uygulama. Örneğin 15 dakikalık bir anketi doldurmak 5 ile 10 TL’ye denk geliyor. Topladığınız para puanları ister ikram çeki olarak Amazon’dan harcayabiliyor, isterseniz çevrimiçi para transfer hizmeti Payoner’den paranızı 52 dolara ulaşınca çekebiliyorsunuz.

FOAP

Profesyonel ve amatör fotoğrafçılara telefonlarından çektikleri fotoğrafları satarak para kazanma imkanı tanıyan bu uygulama, markalar ve reklam ajanslarıyla bağlantı için âlâ bir kitlesel kaynak sunuyor. Yapmanız gereken bir hesap açmak ve istenilen özelliklerde kaliteli fotoğraflarınızı hakikat biçimde etiketlemek. Satılan fotoğraf başına 5 ila 100 dolar içinde kazanabiliyorsunuz.

TOLOKA

Yandex’e ilişkin bu uygulama da para kazanmak için size çeşitli vazifeler veriyor. Örneğin bir sayfanın, görselin yahut görüntünün arama sorgusuna uygunluğunun kıymetlendirilmesi isteniyor. Ya da bir kurumun aktif olup olmadığını ve çalışma saatlerinin doğruluğu denetim ettiriliyor. Müşteri görünümünde mağaza yahut restorana giderek oranın hakkında geri bildirim sağlamanız da istenebiliyor. Fiyat ise Papara üzerinden hesabınıza aktarılıyor.

BİONLUK

Serbest çalışanlar için bu platform da değerli imkanlar sunuyor. Örneğin seslendirme yaparak, içerik oluşturarak, internet sitesi tasarlayarak ve çeviri yaparak oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz. Burada yaptığınız iş beğenildiğinde bir fazlaca kurumsal şirketle iş irtibatları da kurabilirsiniz.

Yatırım tavsiyesi içermez.