Nicolas Gonzalez karantinadan çıkamıyor! ‘Bu inanılmaz’

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Fiorentina’da forma giyen Arjantinli futbolcu Nicolas Gonzales, bitmek bilmeyen karantina süreci hakkında konuştu.

İtalya Serie A gruplarından Fiorentina’da forma giyen Arjantinli kanat oyuncusu Nicolas Gonzales, 18 gün evvel corona virüsü testinin müspet çıktığını ve o günden bu yana karantinada kaldığını söylemiş oldu.

Arjantin ESPN’e konuşan Nicolas Gonzales “Bu inanılmaz! 18 gündür konutta karantina altındayım. Bunun en çok 10 gün süreceğini düşünmüştüm. Lakin yapılan her test olumlu çıkıyor. Nitekim anlamıyorum. Bakalım testim ne vakit negatif çıkacak ve alanlara geri dönebileceğim” dedi.

Yaşadıklarını da anlatan Nicolas Gonzales “Doktorlar bana hiç bir açıklama yapamıyor. Testimin negatife dönmesini bekliyorlar. Testler ve denetimler için Roma’ya gönderdiler. İki doz aşı oldum. Bu niçinle hastalığı ağır geçirmiyorum ancak testlerim daima olumlu çıkıyor. Ne söyleyebilirim ki? Şimdilik durumum bu… Karantina altında beklemekten öbür dermanım yok” tabirlerini kullandı.

ULUSAL GRUP MAÇLARINI DA KAÇIRDI

Bu süreçte Arjantin Ulusal Takımı’na da çağrılamayan 23 yaşındaki futbolcu “Üzgünüm. Zira Ulusal Ekip benim için fazlaca önemli… Lakin ne yazık ki bu durumda yapabileceğim bir şey yok” halinde konuştu.

Nicolas Gonzales, corona virüsüne yakalanmadan evvel bu dönem Fiorentina formasıyla 9 resmi maça çıktı. 23 yaşındaki Arjantinli, bu maçlarda 3 gol atarken, 2 de asist yaptı. Nicolas Gonzales, şimdiye kadar Arjantin Ulusal Kadrosu formasını ise 15 kere terletti.

Arjantinli futbolcu, Fiorentina’nın Lazio ve Juventus deplasmanları ile alanında oynadığı Spezia maçlarını karantinada olduğu için kaçırdı.