Mustafa Denizli: Radikal kararlar olacak

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Altay Teknik Yöneticisi Mustafa Denizli, Kayserispor yenilgisinin akabinde, “Bulunduğumuz yerden çıkmak için uğraş edeceğiz” dedi.

Spor Toto Üstün Lig’in 20. haftasında Altay, deplasmanda Kayserispor’a 1-0 mağlup oldu.

Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Yönetici Mustafa Denizli, bulundukları yerden çıkmak için çaba edeceklerini belirterek, “Bizim devamlı çalıştığımız, kanatlardan gelen toplardaki konum almamızdan kaynaklı bir gol oldu. Sonuçta uzun bir müddetdir makûs gidiyoruz. Fakat bizim hayatımız çabaların içerisinde geçti. Burası benim için bir ekipten, bir kulüpten epey daha fazlasını tabir ediyor. Bir kadro önlemleri, kararları almakla vazifeliyiz. Bunlar radikal kararlar olacak. Dönüşte de liderle oturup, bunları değerlendireceğiz. Bizim çabadan vazgeçme üzere bir fikrimiz asla olmaz. Bu kadroya dönem başında nasıl güveniyorsam artık de birebir biçimde inancım devam ediyor. Evet konumumuz uygun değil lakin bu bizi asla ümitsizliğe sevk etmez. Buradan kesinlikle çıkacağız ve bu hafta başlayıp, bunu gerçekleştireceğiz. Takımda kimi değişiklikler yapmamız lazım. Kadroyu daha istekli bir hale getirmemiz lazım. Buradan daha sağlıklı bir çalışma ortamı çıkaracağımızı düşünüyorum. Orta transferde bir şeyler yapılır mı? Yapılmaz mı? Bilmiyorum lakin sonuçta bu ekibin sorumlusu benim. Yani başarılı, başarısız ne olursa olsun her sonuçta burada sorumlu olan kişi benim. Bunu en yeterli biçimde değerlendireceğiz. Bu gayretten asla vazgeçmek yok. Sonuçta bu topluluk benim için epey daha farklı şeyler tabir ediyor. Dönüşte arayışımız olacak. Yeni bir kıymetlendirmemiz olacak. Bunu da en güzel biçimde hayata geçireceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.