Miguel Crespo: ‘Maçtan evvel Mesut Özil söylemişti’

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Galatasaray derbisinde 90+4’te attığı golle Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren Miguel Crespo basın mensıplarına açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe’nin Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo, sarı lacivertli ekibin bugün gerçekleştirdiği idmanı daha sonrası Can Bartu Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Crespo, “bu biçimde bir maçta gol atamanın kıymetini maçtan evvel biliyordum. Gustavo bana bu maçta gol atmanın ehemmiyetini anlatmıştı. Golden daha hayli galip geldiğimiz için fazlaca mutluyum” dedi.

Galatasaray derbisini kazandıkları için fazlaca keyifli olduklarını söyleyen 25 yaşındaki futbolcu, “Gerçekten güç bir maçtı. Büyük bir derbi ve dünya derbisi. Uygun hazırlandık ve 3 puanı aldığımız için memnunuz, yolumuzda kazandığımız 3 puan daha” diye konuştu.

“GUSTAVO GOL ATMANIN DEĞERİNİ ANLATMIŞTI”

Maçtan evvel Luiz Gustavo ile konuştuğunu ve gol atmanın değerinden bahsetmiş olduğuni lisana getiren Crespo, “Çok memnunum. bu biçimde bir galibiyet aldığımız için herkes keyifli. bu biçimde bir maçta gol atmanın kıymetini maçtan evvel biliyordum. Gustavo bana bu maçta gol atmanın kıymetini anlatmıştı. Golden daha fazlaca galip geldiğimiz için hayli mutluyum” açıklamasında bulundu.

“CRESPO’NUN YAPTIĞI PAYLAŞIM…”

Efsane futbolcu Hernan Crespo’nun maç daha sonrası kendisini kutladığı toplumsal medya paylaşımı hakkında da konuşan Portekizli futbolcu, “Kendisi büyük bir futbolcu ve bu biçimde övgü almak hayli değerli. Kendisinin de bu biçimde bir paylaşım yapması bu maçın kıymetini de ortaya koyuyor” tabirlerini kullandı.

“TARAFTARIN DAYANAĞI ÇOK ÖNEMLİ”

Galatasaray maçı daha sonrası hayli büyük sevinç yaşadıklarını ve tesislerde de taraftarın dayanağından dolayı fazlaca keyifli olduklarını söyleyen Crespo, “Maçın bitiş düdüğüyle fazlaca keyifli olduk, arkadaşlarım beni kutladı, soyunma odasında da galibiyeti kutladık. Buraya döndüğümüzde de hayli büyük bir kalabalık vardı. Taraftarımız ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Onların dayanağı bizim için hayli önemli” dedi.

“FENERBAHÇE’Yİ KALPTEN SEVİYORUM”

Galatasaray’a gol attığı için epey sevinçli olduğunu söyleyen Crespo, “Maçtan evvel Mesut bana gerçek bir Fenerbahçeli olmak için Galatasaray’a gol atmam gerektiğini söylemişti. Fenerbahçe’yi kalpten seviyorum. İşime odaklıyım ve yüzde yüzümü yapmaya çalışıyorum” diye konuştu.