Mesut Bakkal: Bu hakem epeyce ayıp etti! hayatımda birinci defa…

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Denizlispor Teknik Yöneticisi Mesut Bakkal, Bursaaspor’a 1-0 yenildikleri maçın akabinde müsabakanın hakemini eleştirdi.

Spor Toto 1. Lig’in 34. haftasında Denizlispor’un deplasmanda Bursaspor’a 1 – 0 mağlup olduğu maçın Teknik Yönetici Mesut Bakkal değerlendirmelerde bulundu.

Karşılaşmanın akabinde Denizlispor Teknik Yöneticisi Mesut Bakkal, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Bakkal, “Bursa’nın da dönüm, kazanması gereken maçıydı. Kazanmaları gerektiği üzere oynadılar. Biz oyunda dengeyi kuramadık. Puan alabilecek bir oyun oynadığımızı söyleyemem. Haftalardır bu biçimde düzgün oynayan bir kadro vardı ancak bu hafta yapmadı oyuncular. Düşük bir performans. Hatta fark da olabilirdi penaltı kaçtı. Bizim daha üretken olmamız lazımdı” halinde konuştu.

“20 YILDA BİRİNCİ KERE İSYAN EDİYORUM”

Karşılaşmanın hakemi ile ilgili konuşan Bakkal, “20 yıldır Harika Lig’de çalışan birisiyim. Haftalardır maçları genç hakemler yönetiyor. hayatımda hakem hakkında hiç konuşmadım fakat bu hakem epey ayıp etti. Bursaspor’un hakkını verelim ancak hakemler ayıp ettiler. Bir kadro bu kadar doğranmaz. Benim haftaya 3-4 oyuncum olmayacak. hayatımda 20 yıldır çalışıyorum ancak birinci kere isyan ediyorum. bu biçimde bir şey mümkün değil. Penaltı doğrudur. Adamın yüzü yarılıyor ona kart veriyorsun. Faul olmayanı faul çalıyorsun” tabirlerini kullandı.