Manisa FK’da Turgay Altay devri başladı

Atletizm

Global Mod
Global Mod
TFF 1. Lig’de 6 maç üst üste yenilgi alan Manisa FK’nın teknik yöneticilik nazaranvine Turgay Altay getirildi. Yeni teknik yönetici Turgay Altay, Manisa FK’nın amaçları olan bir ekip olduğunu belirterek, “Öncelikle kulübün DNA’sına uygun bir oyun kültürü oluşturarak kendime ilişkin agresif, tutkulu ve ofansif bir antrenör ekibi yaratmak istiyorum” dedi.

TFF 1. Lig’de çaba eden Manisa Futbol Kulübü, döneme 3. teknik yöneticisiyle devam ediyor. Serkan Özbalta’nın akabinde vazifeye gelen ve yalnızca 9 gün grubun başında kalan Naci Şensoy’dan daha sonra Manisa takımı, Turgay Aktaş’ı ekibin başına getirdi.

Kulüp binasında gerçekleştirilen imza merasiminde Manisa FK Kulübü Lideri Mevlüt Aktan ile yeni teknik yönetici Turgay Altay 2,5 yıllık mukavele imzaladı.

Manisa Futbol Kulübü üzere maksatları olan bir kadroya geldiği için keyifli olduğunu tabir eden Teknik Yönetici Turgay Altay yaptığı açıklamada, “Öncelikle kulübün DNA’sına uygun bir oyun kültürü oluşturarak kendime ilişkin agresif, tutkulu ve ofansif bir antrenör ekibi yaratmak istiyorum. Bana bu projeyi hayata geçirme fırsatı veren liderimize ve idare heyetimize teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah kadromuzu daima birlikte üstlere taşıyacağız” dedi.

“TAKIMIMIZDA BAŞARILI OLACAĞINA YÜREKTEN İNANIYORUM”

Yeni Teknik Yönetici Turgay Altay’a muvaffakiyet dileklerini ileten Kulüp Lideri Mevlüt Aktan ise yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi; “Turgay Altay hocamız yeni kuşak teknik yöneticiler içinde dikkat çeken bir isim. Turgay hocamız ve takımı bilimsel, çağdaş futbola ehemmiyet veren bir ideolojiye sahip. Biz de kulübümüzün yalnızca bugününü değil geleceğini de inşa ediyoruz. Futbolda devamlılığın ehemmiyetini fazlaca uygun biliyoruz. Hoca tercihimizi de bu niyet doğrultusunda yaptık. Turgay hocamızın grubumuzda başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Taraftarlarımızı son haftalarda üzdüğümüzün farkındayız. En makûs gün bugünse bugün de Manisa diyeceklerine ve Turgay hocamıza sabırla takviye vereceklerine inancım da tamdır. Hocamıza yeni bakılırsavinin iyi olmasını diliyorum.”