Kevin Rodrigues: Burada olmaktan memnunum

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Adana Demirspor’un yeni transferi Kevin Rodrigues, bu sene hayli fazla maç oynamak istediğini belirterek, Türkiye’de olmaktan memnun olduğunu söylemiş oldu.

Spor Toto Harika Lig gruplarından Adana Demirspor’un takımına yeni kattığı Kevin Rodrigues, idmandan evvel basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kevin Rodrigues, “Yeni bir ülkedeyim yeni bir ligdeyim. Tabi ki de İspanya liginden biraz daha farklı bir lig fakat düzgün bir lig olduğunu söyleyebilirim. Daima değişkenlik gösteren bir lig olduğunu da söyleyebilirim. Burada insanların nitekim futbolu epey sevdiğini de gördüm. O yüzden burada olmaktan memnunum. Kendi ve grubumun performansıyla alakalı dönem öncesi kampta da hazırlık maçlarında da otomatikleşen birfazlaca şeyi çalıştık. Hala benim üzere yeni futbolcular hayli. O yüzden bu vakit içinde takımımız da oturdukça daha yeterli bir performans sergileyeceğimizi düşünüyorum” halinde konuştu.

“DAHA UYGUNA GİDECEĞİZ”

Üç maçta iki galibiyet bir yenilgi aldıklarını söyleyen Rodrigues, “Mağlubiyeti de büyük bir gruba karşı aldık. Biz yalnızca çalışmamız gerekiyor ki adaptasyonlarımız çabucak bitsin ve birbirimize alışalım. Bu bir müddetçtir fakat biz her gün çalışarak oynadığımız her maçta daha uyguna gideceğiz. Lig epey kaliteli. Bu mevzuda biz yalnızca kendi işimizi yapmamız gerekiyor. Çalışıp en yeterli sonuçları alabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.