Kerem Aktürkoğlu’na saldıran Marcao’dan açıklama: ‘Sizler üzere ben de insanım’

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Harika Lig’in birinci haftasında oynanan Giresunspor-Galatasaray maçında sarı kırmızılı ekibin futbolcusu Marcao’nun kadro arkadaşı Kerem Aktürkoğlu’na saldırması kamuoyunun gündemine bomba üzere düşmüştü. Müsabakanın ikinci yarısında Kerem Aktürkoğlu’nun üzerine hakikat koşan Marcao, genç futbolcuya evvel baş attı ve akabinde yumruklar savurdu. Kırmızı kart gorerek oyundan atılan Marcao sessizliğini bozdu.

Yaşananların akabinde Twitter hesabından bir açıklama yayınlayan Marcao, “Ailesi için yaşayan bir evlat olarak evvela Kerem’in anne ve babasından onların ellerini öperek af diliyorum. daha sonrasında kardeşim Kerem’den çok fazlaca özür diliyorum dünkü davranışımdan dolayı” dedi.

İşte Marcao’nun Kerem Aktürkoğlu ile yaşadığı olay hakkında yaptığı açıklama:

“Herkese merhaba. Dün akşam maçta yaşanan ve beni inanılmaz üzen şanssız olayla ilgili açıklama yapmak için karşınızdayım. Dün akşam maçta gördüklerinizi kolay kolay unutamayacağınızı ve tahminen de bu yüzden beni affetmeyecek Galatasaraylılar olacağını biliyorum. Biliyorum diyorum, zira Galatasaray’ı ve bu kulübün taraftarını fazlaca yakından tanıyorum. O niçinle asıl acısını çektiğim kırmızı kart, maç oynamama, idari ve maddi cezalardan epeyce, bugüne kadar büyük bir aşkla hizmet verdiğim bu toplulukta yönetilmesi güç bu duyguyu yaşamak ve yaşatmak. Bu epeyce ağrıma gidiyor zira, ben Galatasaray’a gelene kadar kestirim ettiğinizden daha sıkıntı durumda bir gençtim. Şayet beni sahiplenip bana emek vermeseydiniz kaybolabilirdim. Kaybolmama müsaade vermeyenleri hayal kırıklığına uğratmak da canımı acıtıyor.”

“SİZLER ÜZERE BEN DE BİR İNSANIM”

“Futbolun mahremiyeti içerisinde bir fazlaca şey yaşar, birçoklarını kendi içimizde çözeriz. Maalesef dün gece bu biçimde olmadı. Haklı olduğumu düşündüğüm bir durumda o anki öfkeme yenik düştüm. Sizler üzere ben de bir beşerim. Beşere dair tüm hisleri tıpkı anda yaşayıp âlâ bir örnek de oluşturamadım. Ailesi için yaşayan bir evlat olarak evvela Kerem’in anne ve babasından onların ellerini öperek af diliyorum. daha sonrasında kardeşim Kerem’den hayli epeyce özür diliyorum dünkü davranışımdan ötürü.”

“LÜTFEN ONLARI DAHA FAZLA ACITMAYIN”

“Bana güvenen, bana yatırım yapan, geliştiren ve destekleyen başta Fatih hocam olmak üzere bütün hocalarımdan, liderimizden, idaremizden, topluluğumuzdan ve fazlaca hayli bedel verdiğim Galatasaray taraftarından fazlaca özür diliyorum. Benden vazgeçmenizi, beni artık istemiyor olmanızı anlayabilirim. Hakkımda verilecek tüm kararlara hürmet duyuyorum. Lakin sizden bir isteğim var. Bu hususun bedelini ben ödemeliyim. Eşim ve çocuklarım değil. Lütfen onları daha fazla acıtmayın onlar da bunu hak etmiyor. Başta Kerem olmak üzere hepinizden hayli epey özür diliyorum.”