İsmail Kartal’ı sinirlendiren soru… ‘Ayıp ediyorsunuz ama!’

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Harika Lig’in 31. haftasında deplasmanda Kayserispor’u 4-0 mağlup eden ve maç ziyadesiyle ikinci sıraya yükselen Fenerbahçe’de teknik yönetici İsmail Kartal’ın maç daha sonrası basın toplantısındaki açıklamaları fazlaca konuşuldu. nazaranve geldiğinden bu yana Üstün Lig’de en hayli puan toplayan teknik adam olan Kartal ‘ikinci adam’ sorusuna sonlandı.

Fenerbahçe, Muhteşem Lig’in 31. haftasında deplasmanda Kayserispor’u 4-0 üzere farklı bir sonuçla mağlup ederek Galatasaray derbisi öncesi moral depoladı.

21. hafta ekibin başına geçen İsmail Kartal kelam konusu 10 haftada 24 puan toplayarak Muhteşem Lig’de birinci sırada yer aldı.

Fenerbahçe teknik yöneticisi İsmail Kartal, 4-0 kazandıkları Kayserispor maçının akabinde düzenlenen basın toplantısının sonlarında ‘ikinci adam olmak’ ile ilgili gelen soruya sonlandı.

‘HER ŞEYDE SORUYORSUNUZ’

birinci vakit içinderda ekipteki geleceğine dair konuşan deneyimli teknik adam şu sözleri kullandı: “Sezon sonuna kadar işimi en yeterli biçimde yapmaya çalışacağım, yapmaya da devam edeceğim. Dönem sonu ne olur? Kalır mıyım, ayrılır mıyım? Bilmiyorum. Bu nasip kısmet. Sonuçta rızkı veren Allah. Ben işimi elimden gelen en güzel biçimde yapacağım daha sonrasındası ne olur bilemem.”

Kartal, bir gazetecinin ‘İkinci adam olmam’ kelamlarını hatırlatması üzerine; “Ben onu söylemiş oldum aslına bakarsanız yine etmenin manası yok. Çıkan haberler beni ilgilendirmiyor. Ben bir teknik yöneticim ve hayatım boyunca kimsenin gerisinde ikinci adam olmam dedim. tekrar söylüyorum. Bunu tekrar yeniden söylüyorsunuz ve ayıp ediyorsunuz. Her şeyde soruyorsunuz ikinci adam, ikinci adam. Olmayacağımı söylemiş oldum, bir daha söylüyorum. Ben ikinci adam olmayacağım. Bitti, bu kadar.” dedi.