İrfan Can Kahveci: Fizikî olarak güzel olduğum zaman…

Atletizm

Global Mod
Global Mod
İrfan Can Kahveci, A Ulusal Futbol Ekibi takımında yer almanın memnunluk ve gurur verici olduğunu söylerken “Fiziksel olarak güzel olduğum vakit kendimi maçlara verebiliyorum” dedi.

Türkiye A Ulusal Erkek Futbol Grubu, UEFA Uluslar C Ligi 1’inci Grup’ta perşembe günü oynayacağı Lüksemburg maçının hazırlıkları sürüyor. Sabah saatlerinde gerçekleştirilen idman öncesinde İrfan Can Kahveci açıklamalarda bulundu.

Uzun bir ortanın akabinde bir daha ulusal ekip takımında yer aldığı için memnun olduğunu lisana getiren İrfan Can Kahveci, “Burayı hayli özlemişim. İnşallah gol yemeden Uluslar Ligi’ni tamamlarız. Amacımız 2 maçta gol yemeden 6 puan almak. Şu anda benim açımdan her şey yolunda gidiyor ve inşallah bunu burada da sürdürürüm. Ulusal kadrodan bir süre uzak kaldım. Sakatlıklar oldu, performans düşüklüğü de oldu. Ancak tekrar burada olduğum için memnunum. Ulusal forma için çaba etmek benim adıma memnunluk verici” dedi.

“FİZİKSEL OLARAK UYGUN OLDUĞUM VAKİT KENDİMİ MAÇLARA VEREBİLİYORUM”

İrfan Can Kahveci, Dünya Kupası’ndaki favorisi ile ilgili, “Dünya Kupası’nda favorim yok. Benim favori grubum her vakit Türkiye” tabirlerini kullanırken, müsabakalarda daha hayli sorumluluk almasıyla hakkında ise “Fiziksel olarak uygun olduğum vakit kendimi maçlara verebiliyorum. Çok şanssız vakit içinder geçirdim. İnşallah daha sonrası benim için âlâ olur ve daha fazlaca denerim her şeyi saha arasında” diye konuştu.

“GÜZEL BİR AİLE ORTAMI VAR”

A Ulusal Futbol Takım’da aile ortamı olduğunu lisana getiren İrfan Can, “Hocamız da sıcak kanlı. Genç kardeşlerimize de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum” halinde konuştu.