İki otobüs Beşiktaş taraftarı dışarıda kaldı! ‘Elazığlıyım’ dedi ama…

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Bayanlar Basketbol Harika Ligi’nde oynanan Elazığ Vilayet Özel Yönetim – Beşiktaş maçı için vilayet haricinde organize olan Beşiktaş taraftarları karşılaşmayı takip etmek için Elazığ’a geldi. Pandemi yasaklarından haberi olmayan siyah-beyazlı taraftarlar, müsabakayı takip etmek için salona giremedi.

Bayanlar Basketbol Üstün Ligi’nin 5. haftasında Elazığ Vilayet Özel yönetim, Beşiktaş’ı konuk etti. Vilayet Özel Yönetim Spor Salonu’nda oynanan maç için Elazığ’ın etraf vilayetlerinde organize olan ve 2 otobüsle Elazığ’a gelen siyah-beyazlı taraftarlar, pandemi tedbirleri kapsamında salona alınmadı. Salona giremedikleri için ekiplerini salon haricinden destekleyen Beşiktaşlı taraftarlar, maçın devre içinden daha sonra dağıldı. Beşiktaş formalı birtakım taraftarların ise ‘Elazığlıyım’ diyerek salona girme eforları sonuçsuz kaldı.

ELAZIĞ BİRİNCİ KERE KAZANDI, BEŞİKTAŞ 5’TE 0

Bayanlar Basketbol Muhteşem Ligi’nin 5. haftasında Elazığ Vilayet Özel Yönetim konutunda karşılaştığı Beşiktaş’ı 83-77 mağlup etti ve bu sezonki birinci galibiyetini aldı. Elazığ Vilayet Özel Yönetim Spor Kompleksi’nde oynanan maça tesirli başlayan konuk kadro birinci dönemi 26-24 önde tamamladı. İkinci dönemde toparlanan Elazığ takımı, devreye 48-35 önde girmeyi başardı. Üçüncü dönemde da tesirli oyununu sürdüren Elazığ Vilayet Özel Yönetim, bu dönemi da 61-55 önde geçti. Gayretin son dönemi nefesleri kesti. Beşiktaş farkı 1 sayıya kadar indirmesine karşın kusur yapmayan Elazığ Vilayet Özel Yönetim, salondan 83-77 galip ayrılmasını bildi.

Dönemin birinci galibiyetini taraftarları karşısında alan Elazığ takımında Kolby Morgan kaydettiği 27 sayıyla galibiyette başrol oynarken, 5’te 0 yapan Beşiktaş HDI Sigorta’da Meighan Simmons’un 26 sayısı yenilgisi önleyemedi. Karşılaşmayı Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ile eşi Sevinç Toraman ve Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş da protokol tribününden takip etti.