Harika Lig’de skandal! Adil Gevrek hakemlerin üzerine yürüdü!

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Yeni Malatyaspor Lideri Adil Gevrek, Kayserispor ile 2-2 birliktee kaldıkları maçtan daha sonra alana dalarak hakemlerine üzerine yanlışsız koştu!

Üstün Lig’in 18. haftasında Yeni Malatyaspor ile Kayserispor 2-2 birliktee kaldı. Konut sahibi grup 2-0 öne geçmesine karşın 90+1’de yediği golle alandan 1 puanla ayrıldı. 8 maçtır galip gelemeyen ve küme düşme sınırında yer alan Yeni Malatyaspor’da kulüp lideri Adil Gevrek, müsabakanın son düdüğünün akabinde adeta çıldırdı!

Gevrek, tribünden inerek alana girdi ve koşarak Hüseyin Göçek’in üzerine hakikat koştu! Ortaya giren Yeni Malatyaspor kaleci Ertaç’ın lider Gevrek’i kuvvetlikle durduğu anlar yayıncı kuruluş BeIN Sports ekranlarına yansıdı.

Adil Gevrek’in bu hareketi daha sonrasında alana çevik kuvvet girdi ve hakem üçlüsünü güvenlik koridoruna aldı. Saha içerisinde polis grupları tarafınca korunan hakem Hüseyin Göçek, yaklaşık 20 dakika alandan çıkamadı.

Lider Adil Gevrek alandan ayrılmazken, maçın hakemi Hüseyin Göçek birlikteindeki yan hakemlerle birlikte saha içerisinden polisler eşliğinde çıkarıldı. Sarı siyahlı taraftarlar ise “Adil istifa”, “Yönetim istifa” diyerek yansılarını göster

ADEM BÜYÜK: BUNLAR KENDİLERİNİ NE ZANNEDİYORLAR!

“Keşke hakemlerin içeriye nasıl girdiklerini gösterseydiniz. Haklısınız diyip, işin ortasından çıkıyorlar. Tahminen bize kapatma cezası gelebilir. Ayıp ya! Ne diyeyim ki? Maç bitti, “Haklısınız” diyip çıkıyorlar işin ortasından. Neye haklıyız, maç bitti! Bir tanesi geliyor burada, “Siz alttan almazsanız ben alttan almam” diyor. Ya siz kimsiniz abi! Biz 2 söz edince 3 maç ceza alıyoruz. Adam burada bizi tehdit ediyor. Ne yapalım biz artık. Bu skorun mazereti değil. Bunlar kendilerini ne zannediyorlar!”

SADIK ÇİFTPINAR: HARAM ZIKKIM OLSUN!

“Bir emek bu kadar kolay çalınmaz! Bakın liderimiz ne biçimde. Ben çelmeyi görüyorum. Kim bizim hakkımızı yiyorsa Allah bildiği üzere yapsın! Ben hakkımı helal etmiyorum! Hakkımızı yiyenlere haram zıkkım olsun! Yeter!”