Halim Okta: Batshuayi biroldukca durum kaçırdı

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Deplasmanda karşılaştıkları Çaykur Rizespor’a karşı 2-2’lik skor ile alandan birliktee ayrılan Beşiktaş’ta Teknik Sorumlu Halim Okta, “Çok güç koşullar altında, sonlu sayıda oyuncularımız ile hayli yeterli maç çıkardığımızı düşünüyorum” dedi. Okta ayrıyeten Batshuayi ve Emirhan’ın performanslarını da yorumladı.

Muhteşem Lig’in 20. haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda 2-2 birliktee kalan Beşiktaş’ta Başkan Karaveli ve Serdar Topraktepe’nin corona virüse yakalanmasıyla yedek kulübesinde ekibin başında olan Halim Okta, maçın akabinde açıklamalarda bulundu.

“Bugün fazlaca güzel bir maç oynadığımızı düşünüyorum. Maçın büyük bir kısmında topa konum bulan bizdik. Çok hoş goller attık. Biroldukça gol konumuna girdik, bunları değerlendiremedik. İki tane duran toptan gol yedik. Orada biraz daha dikkatli olabilseydik, kişisel olarak yanılgıları engelleyebilseydik, maçı kazanmamız fazlaca daha kolay olurdu. Futbolun yazgısı bu biçimde. Bulduğumuz durumu değerlendiremezsek maalesef kalemizde gol oluyor. ötürüsıyla maç 2-2 birliktee bitti.”

“BATSHUAYI ÇOK GOL ATABİLİRDİ”

“Futbolda kimi vakit kaçıyor gol konumu. Batshuayi birfazlaca durum kaçırdı. kimi vakit fazlaca atmak isteyince kaçırmak daha kolay oluyor. Şanssız bir gündü onun için. Çok sayıda gol atabilirdi. Talih yapıtı olmayanlar da var. Emirhan dokunamadı, bir tane eline çarptı. Futbolun kuralı işledi burada. Fırsat yakaladığınızda atamazsanız maalesef kalenizde gol oluyor.”

“EMİRHAN ÜZERE BİRKAÇ GENÇ DAHA VAR”

“Emirhan’ı fazlaca tebrik ediyorum. Özkaynak nizamımızda başımızda Mehmet Ekşi hocamız var. Çok kıymetli birisi. Biz onunla bir arada Lider Hoca, ben ve öteki antrenörler altyapıda güzel oyuncular yetiştirmek istiyoruz. Emirhan bunlardan biri fakat sonuncu değil. Kazandırabileceğimiz birkaç oyuncu daha var. İlerleyen senelerda da çıkacak uygun oyuncularımız var. Çok başarılı olacaklarına inanıyoruz. Emirhan gerek kupa maçında gerek bu maçta bulduğu fırsatı hayli âlâ kıymetlendirdi.”

“İzleyenler için hoş bir maç oldu. Beşiktaş için de sıkıntı bir maç oldu. Çok güç kurallar altında, sonlu sayıda oyuncularımız ile fazlaca güzel maç çıkardığımızı düşünüyorum. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Rizespor’a da muvaffakiyetler diliyorum.”