Halil Dervişoğlu: ‘Gelmek istediğim yer Galatasaray’dı’

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Galatasaray’ın yeni transferi ulusal futbolcu Halil Dervişoğlu, transfer süreciyle ilgili yaptığı açıklamada, “Geçen sene kiralık olarak geldim, hoş bir dönem geçirdim. Galatasaray’ı, kadrosu epeyce sevdim. Bu dönem da gelmek isteğim yer Galatasaray’dı. Bunu da tabir ettim. Buraya geldiğim için memnunum. İnşallah hoş bir müddetç oldu” dedi.

UEFA Avrupa Ligi E Kümesi birinci maçında Galatasaray yarın alanında İtalyan takımı Lazio ile karşı karşıya gelecek. Bu uğraş öncesinde Galatasaraylı futbolcu Halil Dervişoğlu, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz dönem grupta hoş bir dönem geçirdiğini belirten Dervişoğlu, “Geçen sene kiralık olarak geldim, hoş bir dönem geçirdim. Galatasaray’ı, kadrosu epey sevdim. Bu dönem da gelmek isteğim yer Galatasaray’dı. Bunu da tabir ettim. Buraya geldiğim için memnunum. İnşallah hoş bir müddetç oldu” diye konuştu.

A Ulusal Futbol Grubu’nda oynamasıyla ilgili olarak ise genç futbolcu, “Geçen sene beni Ümit Ulusal Takım’dan biliyordunuz. Galatasaray’da talih bulduğum için kendimi biraz gösterdim. Oyuncuda özgüven oluyor. A Ulusal Takım’a gitmek nasip oldu. Düzgün bir müddetç geçirdiğimi düşünüyorum. İnşallah orada devam ederim. İnşallah bu dönem da devam edeceğim” formunda konuştu.

Bu sene genç bir kadro olduklarını söz eden ulusal futbolcu, “Bence güzel bir şey. Zira birçok oyuncu epeyce istekli. bu biçimde bir ortam birleşmeyi güzel sağladığınız vakit hoş şeyler başarabilirsiniz. Biz de ona çalışıyoruz. Birbirimize bağlanıp hoş performans göstermek için” dedi.

Lazio maçı için heyecanlı olduğunu söyleyen 21 yaşındaki futbolcu, “İlk kez Galatasaray taraftarının önünde oynayacağım. Grup olarak güzel konsantreyiz. Yarına hazırlandık. Yarın taraftarın önünüzde düzgün performans sergileyip, inşallah galip çıkacağız. Güç bir rakip. Galatasaray olarak ne yapabileceğimizi de biliyoruz. O maça özgüvenle çıkacağız” sözlerini kullandı.

Halil Dervişoğlu, formasını numarasını babasının doğum tarihinden seçtiğini de kelamlarına ekledi.