Hakan Keleş’ten Muhammed Gümüşkaya açıklaması

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Göztepe’yi 3-1 mağlup ederek tehlike sınırının üstüne çıkan Giresunspor’da, Teknik Yönetici Hakan Keleş maç sonu açıklamalarda bulundu. Orta transferde Fenerbahçe’den kiraladıkları Muhammed Gümüşkaya’nın 1 gol-1 asistle oynadığı maçı kıymetlendiren Keleş, “Bugün bulduğumuz durumları attık” dedi.

GZT Giresunspor Teknik Yöneticisi Hakan Keleş, Göztepe maçının akabinde, “Baştan sona kadar üstün oynadık. Bugün bunu da alana yansıttık” dedi.

Spor Toto Muhteşem Lig’in 27. haftasında Göztepe’yi mağlup eden GZT Giresunspor, 6 maç daha sonra galibiyet sevincini yaşadı. Maçın akabinde değerlendirmede bulunan GZT Giresunspor Teknik Yöneticisi Hakan Keleş, “Gelecek ismine yeterli oldu. Haftalardır güzel oynadık fakat sonuca yansıtamıyorduk. Bugün bulduğumuz konumları attık” dedi.

Keleş, yaptığı açıklamada şunları söylemiş oldu:

“Maç öncesi fazlaca kazanmak istiyorduk. Bugün bunu da alana yansıttık. Baştan sona kadar üstün oynadık. Son dakikalarda biraz baskı yedik. Ancak seyircimizin önünde kazanmak hoştu. Uzun vakittir onları da memnun edemiyorduk. Oyuncularımıza teşekkür ediyorum. söylemiş olduğimiz her şeyi yaptılar. Güzel bir maç çıkardılar. Gelecek ismine güzel oldu.”

“ZOR MAÇLAR BAŞLIYORDU”

“Haftalardır düzgün oynadık lakin sonuca yansıtamıyorduk. Bugün bulduğumuz konumları attık. Daha fazla da atabilirdik. İkili avantajı da kazandık. Sıkıntı maçlar başlıyor. Seyircilerimize takviyelerinden dolayı epey teşekkür ediyorum. Önümüzde Rize maçı var. Ona hazırlanacağız. Rahatlamak için onu da kazanmak istiyoruz.”

“MUHAMMED FENERBAHÇE’DE TALİH BULAMIYORDU”

Muhammed Gümüşkaya’nın maçta gösterdiği performansı pahalandıran Keleş, “Muhammed epeyce istediğim oyuncuydu. Fener’de baht bulamıyordu. Burada yavaş yavaş kadroya adapte etmeye çalıştık. Daha da güzel olacağını düşünüyorum” dedi.
Keleş, Umut hakkında ise, “Zaman vakit hepsine müddet veriyoruz. Umut bahtını âlâ kıymetlendirdi. İdmanlarda hoş devam ettiği sürece formayı giyecek” halinde konuştu.