Hakan Keleş: Bu gece rahat bir uyku uyuyacağız

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Giresunspor Teknik Yöneticisi Hakan Keleş, “Biroldukca problem çekmemize karşın dönem başı koyduğumuz gayemize ulaşmış olduk” dedi.

Spor Toto Harika Lig’in 35. haftasında GZT Giresunspor, meskeninde Adana Demirspor’u 2-0 mağlup etti. Maçın akabinde değerlendirmelerde bulunan GZT Giresunspor Teknik Yöneticisi Hakan Keleş, “Maç öncesi kazanmak istiyorduk. Kazandık ve bugün 3 puan fazlaca değerliydi. Zira ligde kalmayı garantileyecektik. Oyuna âlâ başladık ve golü bulduk. Goller de bulabilirdik. Birinci yarı farkı daha epey açabilirdik. 2-0 bulduktan daha sonra skoru muhafazanın psikolojiyle külfetler çektik ancak sonuçta taraftarımızın önünde hoş bir galibiyet armağan ettiğimizi düşünüyorum. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir biçimde düzgün oynadılar. Dayanılmaz bir fedakârlık vardı. Eksik oynamamıza karşın, meşakkatler çekmemize karşın dönem başı koyduğumuz maksadımıza ulaşmış olduk. Memnunuz. Mahcup olmadığımız için ve Giresun halkına mahcup olmadığımız için memnunuz. Kelamlar vermiştik. Ligde kalacağız diye. Onları da keyifli ettiğimizi düşünüyoruz. Alt ligden çıkıp biraz meşakkatlere karşın ligde kalmak bizim için güzel oldu. İnşallah daha hoş adımlarla ileriye dönük çalışmalar yapacağız. İnşallah bunda da başarılı oluruz. Natürel lig bitmedi. 3 tane maç daha var. Artık de onlara hazırlanacağız. Bayram öncesi taraftarımıza ikram olmuş oldu. Adana Demirspor da düzgün çaba etti. Onları da tebrik ediyorum. Avrupa yolunda muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Süper Lig’de kalmayı garantilediklerini belirten Keleş, üzerinden büyük bir yük kalktığını söylemiş oldu.

“ZORLUKLARI DIŞARIYA FAZLA YANSITMAMAYA ÇALIŞTIK”

Keleş, “Şimdi memnunluğu yaşayalım. Zorlukları dışarıya fazla yansıtmamaya çalıştık. Bir ekipten 6 yabancının gitmesi kolay değil. Lakin içeride karakterli oyuncular vardı ve sahip çıktılar. Verdiğimiz nazaranvi yerine getirdiler. Dayanılmaz disiplin içerisinde oynadılar. Karagümrük maçında da bitirebilirdik lakin 1-0’dan daha sonra gevşemenin verdiği şeyle kaybettik. Lakin içeride seyircimizin önünde galip gelmek bizi keyifli etti. Çok kahırlar çektik lakin inşallah bayramla birlikte barışlar sağlanır. İnşallah bayramda küs kalınmaz. İnşallah problemlerimizi çözeriz. Omuzlarımızda inanılmaz bir yük vardı. Liderimizle birlikte fazlaca rahatladık. Kolay değil. Çok zorluklar aştık. İnşallah bu gece rahat bir uyku uyuyacağız” formunda konuştu.