Hakan Karaahmet: Giresunspor gösteriye hazır

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Giresunspor Lideri Hakan Karaahmet, SÖZCÜ HaftaSonu’na konuştu. İrfan Yirmibeş’in sorularını yanıtlayan Karaahmet, 44 yıl daha sonra Muhteşem Lig’de çıkacakları birinci maç coşkusunu anlattı. Birinci maçlarının Galatasaray ile olmasının başka bir keyif olduğunu anlatan Hakan Karaahmet, “Galatasaray Lideri Burak Elmas, Giresun Bulancaklı. Ben de Bulancaklıyım. Burak Elmas yeni lider oluyor, Giresunspor lige çıkıyor ve birinci maçı da oynuyoruz. Herbiçimde üstten gelen bir bildiri var. Bu epey büyük keyif” dedi.

TOPLULUĞUN SÖZCÜSÜ OLDU

Büyük bir memnunluk yaşadıklarının altını çizen Lider Hakan Karaahmet, kelamlarına şöyleki devam etti: “Giresunspor topluluğunun o coşkusunu, sevincini görür görmez biz bu anı biraz fazla beklemişiz diye düşündük. Bu bir karnaval, Giresun için büyük bir gösteri. Giresun da bu gösteriye hazırlanıyor, son derece memnunlar, keyifliler. Spor kamuoyu da Giresun’u yaşamaya başladıkça ‘İyi ki Giresunspor Üstün Lig’de; uygun ki Giresun üzere bir deplasman var’ diyecekler.”

“‘DÜŞER’ DİYENLER ŞAŞIRACAK”

“Biroldukçaları ‘Giresunspor düşer’ diye düşünüyor tahminen fakat biz bu biçimde düşünenleri şaşırtmaya devam edeceğiz. 1. Lig’de dönem başında Giresunspor’a kimse şampiyonluk bahtı tanımıyordu. Biz bu biçimde telaffuzlara alışkınız. Kıymetli olan Giresunspor ailesi olarak ne yapacağımızı biliyoruz. Biz mütevazı konuşuyoruz ancak mütevazı konuşurken de insanları şaşırtmaya devam edeceğiz. Mütevazı olmak başarısız olmak değil. Giresunspor olarak biroldukça muvaffakiyete imza atacağımızı düşünüyorum.”

“DESTEĞE GEREKSİNİM VAR”

Lider Karaahmet, Giresun’dan kâfi dayanağı goremediklerinden de şikâyetçi: “Giresunspor benim değil, tüm Giresunluların. Verilen dayanağı idareye vermiyorsunuz. Giresunspor’un yanında olsunlar. Biz kendimiz için bir şey istemiyoruz. Giresunspor’un dayanağa gereksinimi var. Bu dayanaklarla ayakta kalacak Giresunspor.”

“BORÇLANAMAZ HUSUSU KOYDUK”

“Yönetim olarak son kongrede iki değerli karar aldık. Bir; gelirlerin yüzde 40’ından fazla borçlanamazsın, borçlanırsan idareye rücu eder. İki; temlik koyamazsın. Ben lider olarak 20 milyon TL verdim, kulübün gelirlerine temlik koyuyorum diyemezsin… Yanlış verdiğim kararların bedelini kulübe bırakamam. Biz tüzükte yaptığımız değişiklikle bunun da önünü kestik. Geçmişten gelen 25 milyon TL borç var, bu borcu ödeyeceğiz.”