Hakan Karaahmet: Galatasaray ile bir görüşme olmadı

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Giresunspor Lideri Hakan Karaahmet, kaleci Okan Kocuk’un Galatasaray’a döneceği biçimindeki savlara cevap verdi.

GZT Giresunspor Lideri Hakan Karaahmet, yeşil-beyazlı grubun Galatasaray’ı deplasmanda 1-0 mağlup ettiği uğraş daha sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Galibiyetten dolayı keyifli olduğunu söyleyen Karaahmet, “Buralardan aldığımız 3 puanlar Anadolu grupları için hayli değerli. kararı bilinen bir şey olsa iddia edilebilir oluyor. Bu sonuçlar Türk futboluna da hoş şeyler, heyecan katıyor. Bizim için hayli memnunluk verici. Giresunspor’un sempatik bir hali var. Farklı topluluklardan âlâ iltifatlar alıyoruz, onları keyifli etmek bizi memnun ediyor. Giresunspor, duruşunu hiç bir vakit bozmayan bir grup. Bu galibiyetler hem bizim tıpkı vakitte sempatiyle bakan futbolseverleri memnun ediyor. Teknik yöneticimizi birebir vakitte futbolcularımızı tebrik ediyorum. Bugün Hakan Keleş hocamızın doğum günü. Arkadaşlara da galibiyet alıp bir armağan verebilirsek fazlaca manalı olacak dedim. O da ikramı olsun hocamıza” formunda konuştu.

“OKAN ÇOK KIYMETLİ VE BURADA MUTLU”

Kiralık olarak Giresunspor’da forma giyen Okan Kocuk’un Galatasaray’a dönmesi ile ilgili olarak çıkan haberler için Karaahmet, “Okan Kocuk konusunda Galatasaray ile bir görüşme olmadı. Kendisi Giresunspor’un futbolcusu. bu biçimde bize gelen talep yok. Ben daima diyalogdan yanayım. Tabi görüşülebilir, veririm demiyorum yanlış anlaşılmasın. O fazlaca memnun burada, futbol oynaması lazım. Kalecimden hayli mutluyum. Bu fazlaca gündemde lakin bana gelen talep yok. Okan Giresunspor’un futbolcusu. Talep olursa elbette görüşürüz. Biroldukça etken var. Biz ne yapacağız diye düşünmemiz lazım. Okan ile yolumuza devam ediyoruz. Talep olursa onun planlarını yapmamız lazım. Talep olmadan kendi kendimize devam ediyoruz. Okan epey kıymetli ve burada keyifli. İnşallah Okan’a da söylemiş oldum, Giresunspor’un kalesini koruyarak. Bu sene güzel bir dönem geçirsin onun ortasında hoş bir öykü olsun” açıklamasında bulundu.

“HOCAMIZLA BU YOLA BAŞ KOYDUK”

Hakan Karaahmet, kadronun amaçlarını için de “Bizim aslında birinci etapta gayemiz kalıcı olabilmek. Yeni çıkan grupların kalıcı olabilmesi değerli. pek fazlaca futbol topluluğunda kurulan ekipler için kıymetli. Yeni kurulan ekiplerde risk alıyorsunuz. kimi vakit farklı takımlar apayrı iş yapıyor. Giresunspor’un bu sene yapacağı güzel işlerle ligde kalıcı olması kıymetli. Lige alıştıktan daha sonra daha farklı şeyler yapabilirsiniz. olağan olarak fazlaca makus başlamıştık. O kadar makûs ki gol atamayan, 3 puan alamayan bir ekip. Hocasını gönderin diye baskı yapan taraftar kümesi vardı, bunlar doğal tabi. Lakin o günlerde de söylemiş oldum. Bugün birbirimize sahip çıkmamız gerek. Doğal olan bu. İleri vadeli planlar yapacaksanız grubunuzu müdafaanız lazım. Benim hesap vereceğim hayli yer yoktu. Benim bir planım vardı. Hocamızla bu yola baş koyduk. Çokta yeterli bir ortam var, futbolcularda bu ortama katkı veriyor. İnşallah gerçek örnek oluyoruzdur” dedi.