Günlük burç yorumları (31 Ekim 2021)

Avcılar

Member
Ortalık toparlama günü.

Spor yapmak, ortalık toparlamak, paklık yapmak için ülkü bir gün. Kendinizi önümüzdeki haftaya hazırlayın derim.

(MURAT İPEK / [email protected])

Koç

Spor için ülkü bir gün. Haydi biraz terleyip haftanın gerilimini atın üzerinizden. Nerede hareket orada rahmet.

Boğa

Vilayetle de her şeyi eksiksiz yapmak zorunda değilsiniz. O kadar kusur kadı kızında da olur. Rahat olun biraz.

İkizler

Size müsaade, gıybetin tabanına vurabilirsiniz bugün. Şöyle bir su kümesi burçlardan birini bulun, kucak kucak konuşun.

Yengeç

Bugün yemek yapın fakat o denli kuru fasulye falan değil, güç bir şeyler yapın ve çağırın etrafınızdakileri.

Aslan

“Ben neredeyim? Ne yapıyorum?” diye derin derin düşünmeyin o denli. Bu vakte kadar bulamadıysanız bırakın dağınık kalsın.

Başak

Tamam bugünü özgürce kendinize çamaşır suyu ile oynama günü ilan edebilirsiniz. Toplayın her şeyi!

Terazi

Başka bütün burçlara haber salıyorum, bugün fincanını kapatan sizde soluğu alsın. Medyum yanınız konuşur bugün.

Akrep

Sevgiliniz yoksa biraz internette sörf yapın ve bugün birileri ile tanışın derim. Yahut yalnızca gıcıklığına eskileri de arayabilirsiniz.

Yay

Önümüzdeki haftanın planını yapmak için şu canım tatil günü sizin için ülkü duruyor. Çalışın bari.

Oğlak

Uzak yerlerden haberler gelebilir, eşiniz arkadaşınız sizi arayıp kaygılarını anlatabilir. Kapatın telefonunuzu. Başınızı dinleyin.

Kova

Bugün başınızı toplamakta zorluk yaşayabilirsiniz. Unutkanlığınız bugün başınıza işler açabilir.

Balık

Bugün sindirim sisteminize ve yediklerinize, içtiklerinize az dikkat edin. Buzdolabından da biraz uzak durun.