Günlük burç yorumları – 30 Temmuz 2021

Avcılar

Member
Spora, diyete başlamak için ülkü bir gün

Bugün ister istemez bencilce davranışlar ortasında kendinizi bulabilirsiniz. O niçinle irtibatta daha denetimli olmanızda yarar var.

(MURAT İPEK / [email protected])

Koç

Bugün biraz alıngan olabilirsiniz. O niçinle kendinizi bu manada toparlamanızda yarar var. Başınıza takmayın her bir şeyi.

Boğa

Kendinizi bugün “Sahi ben ne yapıyorum, neredeydim?” derken bulabilirsiniz. Bu ortada maddi fırsatlar çıkabilir, kaçırmayın.

İkizler

Öteden beri gelen bir işlerinizle ilgili, yarım kalan yahut tam olarak sonuçlanmamış işlerin toparlandığına dair yeterli haberler almanız mümkün.

Yengeç

Haftanın son günü ve size bir son dakika golü atılabilir. Ya unuttuğunuz yahut angarya olan işlerin bir kısmı üzerinize kalacak üzere duruyor.

Aslan

Akademisyenseniz yahut öğrenciyseniz ilerisi için yapacağınız planlamalarda önünüzü gorebileceğiniz bir gün. Bu konularda çalışın derim.

Başak

Bugün etrafınızdan birilerinin yardımına koşabilir, takviye olabilirsiniz. Ama bunu abartıp ta yardımı nazaranve dönüştürmeyin derim.

Terazi

İkili bağlantılar konusunda inisiyatif almanız gereken bir günden geçecek olabilirsiniz. Bu manada yeni olana kapınızı açmanız gerekebilir.

Akrep

Sıhhat konusunda kendiniz için bir şeyler yapmanın periyodudur. var ise denetimlerinizi yaptırın yahut spor yapmak için bir programa kaydolun.

Yay

Tutkulu konuşmalar, aşkla ilgili gelişmeler sizi bekliyor olabilir bugün. Yeni epeyce daha olumlu bir durumun ortasından geçecek olabilirsiniz.

Oğlak

Çekirdek ailenizle ilgili birtakım kararlar almak yahut alınan kararlara uymak durumunda kalabilirsiniz. O niye elinizden geldiğince mantıklı olun.

Kova

Yakın etrafınızla ilgili bir koşturmaya düşecek olmanız mümkün. Evet bu koşturma ortasında kendinizi biraz yorgun bulmanız mümkün. Sıkın dişinizi.

Balık

Maddi manada birtakım işleri toparlamak için ülkü bir gün o niçinle kendinizi bu manada ortaya koyabilir. Ve artık alacaklarınızı yoklayabilirsiniz.