Göztepe Teknik Yöneticisi Stjepan Tomas: Oyuncularıma devam edin dedim

Atletizm

Global Mod
Global Mod
Göztepe Teknik Yöneticisi Stjepan Tomas, Gaziantep FK ile 1-1 birliktee kalarak resmen küme düştükleri müsabakanın akabinde yaptığı açıklamada, “Maalesef küme düştük, fazlaca üzgünüz” dedi. Maçın son anlarında yaşanan durumlarla ilgili de açıklamalarda bulunan Tomas, “Oyunculara devam edin dedim fakat onlar o denli bir karar aldı, daha sonrasında da Gaziantep penaltıyı dışarı attı” sözlerini kullandı.

Göztepe, Harika Lig’in 34. haftasının en kritik maçlarından birinde Gaziantep FK’ya konuk oldu. Son anları farklı geçen ve büyük heyecana sahne olan kritik maç 1-1 eşitlikle sona ermesi daha sonrası İzmir takımı Göztepe, ligin bitimine 4 hafta kala matematiksel olarak küme düştü. Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Yöneticisi Stjepan Tomas, küme düştükleri için fazlaca üzgün olduklarını söylemiş oldu.

“MAALESEF KÜME DÜŞTÜK”

Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Yöneticisi Stjepan Tomas, “Maça berbat başladık fakat daha sonra toparladık. Maalesef küme düştük. Çok üzgünüz. Maçla ilgili makûs başladık. daha sonrasında toparlandık. Oyun olarak denetimi ele aldık. Çok konumlar ve fırsat bulduk. Daha evvel olduğu üzere bir daha atamadık. Maçı erken bitirebilirdik lakin olmadı. Maalesef olmadı, fazlaca üzgünüz” halinde konuştu.

“OYUNCULAR BU TÜRLÜ BİR KARAR ALDI”

Maçın son anlarında yaşanan durumlarla ilgili de açıklamalarda bulunan Tomas, “Ben bizim gol durumu tam görmedim. Oyuncularım da bir şeyler söylemiş oldu lakin tam anlamadım. daha sonrasında üstten yöneticiler konumun olağan olduğunu söylemiş oldu. Ben de oyunculara devam edin dedim lakin onlar o denli bir karar aldı. Gaziantepli futbolcular da tahminen de kendilerini hatalı hissettikleri için penaltı konumunda o denli bir karar aldılar” sözlerini kullandı.